PC Format życzy wszystkim użytkownikom przyjemnych wakacji !

Wątek zamknięty 

192.168.1.1 nie działa mi

Autor Wiadomość
robert14
Niezarejestrowany

 
Post: #1
192.168.1.1 nie działa mi
kiedy loguje się na 192.168.1.1 i wpisuje login i hasło pokazuje mi się tylko pasek boczny tak jak na zdjęciu
14 luty 2009 12:13
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
Ogłoszenie


Link sponsorowany
zegarek
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
A ma się pojawiać coś więcej ?
14 luty 2009 13:17
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
robert14
Niezarejestrowany

 
Post: #3
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
tak bo zawsze siępojawiało a nawet jak by się nie pokazało to ten pasek jest całkowicie nie aktywny
14 luty 2009 13:24
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
zegarek
Niezarejestrowany

 
Post: #4
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
A co miało się jeszcze pojawić ?

Klikałeś w "+" ?
14 luty 2009 13:38
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
Damian65
Niezarejestrowany

 
Post: #5
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
Spróbuj wejść na ie a jak nie to na firefox-e
14 luty 2009 13:39
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
robert14
Niezarejestrowany

 
Post: #6
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
to samo ,a co do pytania zegarek to kliknołem menu sięrozwineło ale dalej nie moge nic kliknąć
14 luty 2009 13:42
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
Damian65
Niezarejestrowany

 
Post: #7
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
[Obrazek: 065b1f3f76357fadm.jpg]
Panel livebox nie pracuje z operą
14 luty 2009 13:45
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
robert14
Niezarejestrowany

 
Post: #8
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
1. wcześniej z operą mi działał 2. nawet na ie i ff nie działa 3. panel ten zacząm mi działać poprzez wejście do internetu przez przeglądarke expres gate
14 luty 2009 14:21
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
Lexan Offline
Audio - Video
Prowadzący

Liczba postów: 3820
Dołączył: VIII 2007
Post: #9
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
Masz Adblock w Firefoxie ?

NIE pomagam na PW ! ..... Masz problem, pisz na forum.
14 luty 2009 15:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
robert14
Niezarejestrowany

 
Post: #10
RE: 192.168.1.1 nie działa mi
nie używam ff
14 luty 2009 17:13
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Wątek zamknięty 

Użytkownicy forum szukali:
192.168.1.1 hasło nie działa192.168.1.1 nie dziala192.168.1.1 nie działa192.168.1.1 nie działa internet192.168.1.1niedzialaco zrobić gdy 192.168.1.1 nie działadlaczego nie chce mi sie zaladowac 192.168.1.1dlaczego nie chce mi wejść na 192.168.1.1nie działa m i str 192.168.1.1



Skocz do:


Wybrane wątki (192.168.1.1 nie działa mi)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak możliwości podłączenia do serwerów różnych gier Sztacheta 0 574 23 lipiec 2013 13:56
Ostatni post: Sztacheta
  Problem z prędkością internetu. Kundzio 0 620 23 lipiec 2013 10:34
Ostatni post: Kundzio
  Problem z lag spikami (nagły wysoki ping) maciegg 0 847 22 lipiec 2013 22:30
Ostatni post: maciegg
  Sposób na legalne odtwarzanie muzyki w radiu internetowym pwilkon 2 742 22 lipiec 2013 17:57
Ostatni post: raxer
  Predkosc internetu w telefonie przy hspa marcin0000c 1 659 22 lipiec 2013 00:43
Ostatni post: szymon1051
  Nietypowy problem cs lordolek5 3 602 22 lipiec 2013 00:42
Ostatni post: szymon1051
  Firefox nieporządane okno logowania CrisPL 2 572 21 lipiec 2013 21:41
Ostatni post: CrisPL
  Problem z internetem hectix77 2 758 21 lipiec 2013 15:42
Ostatni post: hectix77
  Rozłączający internet z orange i nie działająca linia telefoniczna. C4zZuPL 21 2358 21 lipiec 2013 13:23
Ostatni post: Sony13
  Strony wyszukujące piosenek o podobnym brzmieniu garo1980 1 836 21 lipiec 2013 09:47
Ostatni post: Baero
  pobiera malo danych-League of Legends brainiac 3 1038 20 lipiec 2013 23:08
Ostatni post: niewiem98
  Rozłączanie się internetu Fil19 0 526 20 lipiec 2013 21:05
Ostatni post: Fil19
  access point air live WL-5460AP v2 megamen128 0 636 20 lipiec 2013 18:43
Ostatni post: megamen128
  Jak wyłączyć blokadę ping w routerze sagemcom? druczek133 0 854 20 lipiec 2013 18:36
Ostatni post: druczek133
  Częściowe zerwanie połączenia internetowego. ggigi84 2 932 20 lipiec 2013 16:19
Ostatni post: ggigi84