Wystartował świąteczny konkurs PC Format! Zainteresowanych zapraszamy do TEMATU .

Wątek zamknięty 

Nie moge wejść na żaden server w GTA San Andreas Multiplayer.

Autor Wiadomość
Zbazin099
Niezarejestrowany

 
Post: #1
Nie moge wejść na żaden server w GTA San Andreas Multiplayer.
Nie mogę wejść na żaden server pokazuje mi się error taki:
"GTA: San Andreas executable not found
(C:/Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas/gta_sa.exe)
Please locate it now.,,
2 kwiecień 2009 17:22
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
Turbo09 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 265
Dołączył: III 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #2
RE: Nie moge wejść na żaden server w GTA San Andreas Multiplayer.
Jaką wersje sa:mp posiadasz? Ściągnij 2.0X, a jeśli to nie zadziała usuń ten plik:
gta_sa.exe w folderze GTA San Andreas
2 kwiecień 2009 18:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Wątek zamknięty 

Użytkownicy forum szukali:
co to znaczy gta sa executable not foundsan andreas executable not foundnie moge wejsc na zaden serwer sampgta san andreas executable not foundnie moge wejsc na zaden serwer gta samp samp .exenie moge wejść na żaden serwer gta san andreasnie mogę wejść na żadny serwer sampnie może się odtworzyć san andreas multiplayernie umiem wejsc na serwer san andreasNie wchodzi zaden serwer gta san andreas

Podobne wątki (Nie moge wejść na żaden server w GTA San Andreas Multiplayer.)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie mogę wejść na żaden czat. piotrek3214 2 5896 10 lipiec 2012 21:58
Ostatni post: piotrek3214
  Nie mogę wejść na Youtube, błąd "500 Internal Server Error". acer999 0 2096 8 lipiec 2011 11:24
Ostatni post: acer999
  Problem z GTA San Andreas Multiplayer pit1 8 8780 21 lipiec 2010 21:56
Ostatni post: biedronka14



Skocz do:


Wybrane wątki (Nie moge wejść na żaden server w GTA San Andreas Multiplayer.)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  zte zxv10w300 - Neostrada - zrywanie połączenia w godzinach wieczornych. xxxbrowarekxxx 6 631 9 grudzień 2014 19:24
Ostatni post: xxxbrowarekxxx
  Szybki internet i duży ping maciek608 1 643 9 grudzień 2014 18:43
Ostatni post: kamel16
  Tracone pakiety skip850 0 747 8 grudzień 2014 21:06
Ostatni post: skip850
  Skype 7.0 cały czas się zawiesza. hitex 0 571 8 grudzień 2014 19:23
Ostatni post: hitex
Cry Brak internetu w nie domyślnych przeglądarkach. seba617 0 736 7 grudzień 2014 22:20
Ostatni post: seba617
  brak neta na kablu tomekzll 2 830 7 grudzień 2014 19:35
Ostatni post: tomekzll
  AP z Livebox zapytanie matek444 0 448 7 grudzień 2014 19:29
Ostatni post: matek444
  Internet PLAY LTE do domu, kilka pytań Holden 1 608 7 grudzień 2014 18:54
Ostatni post: juutuu
  inetlodz.pl - opinie analsky 7 2082 7 grudzień 2014 13:26
Ostatni post: inetlodzz
  Dobry internet w Lubelskim sajan93 1 699 7 grudzień 2014 13:04
Ostatni post: Bodzio Chomik
  Zakup routera (netia) danio91999 0 619 6 grudzień 2014 23:28
Ostatni post: danio91999
  Firefox - kłopoty z plugin-container.exe ladysherlockian 1 882 6 grudzień 2014 20:30
Ostatni post: Paweł01
  problem z Thunderbirdem bietek 0 648 6 grudzień 2014 02:29
Ostatni post: bietek
  Dynamode ADSL411N - Jak skonfigurować z neostrada? palito 0 572 5 grudzień 2014 02:04
Ostatni post: palito
  Przez kabel działa przez router muli ari94 1 630 4 grudzień 2014 11:51
Ostatni post: tom2909