Znamy zwycięzców V edycji konkursu FAQ PCF! Zainteresowanych zapraszamy do TEMATU .

Odpowiedz 

Problem z załozeniem forum

Autor Wiadomość
piotrekq94 Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 692
Dołączył: II 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #1
Problem z załozeniem forum
Witam tak jak w temacie mam prbolem z zalozeniem forum. Mam wykupiony serwer i wggralem na niego phpby przemo ale nie moge zainstalowac
Dlaczego jak wszystko jest wgrane

z gory thx
27 czerwiec 2010 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
Ogłoszenie


Link sponsorowany
Sebuś'ik Offline
Mocno wypieczony
*****

Liczba postów: 2625
Dołączył: VII 2007
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #2
RE: Problem z załozeniem forum
...

Podaj więcej informacji, co się wyświetla podczas instalacji...

http://wojdyga.eu
27 czerwiec 2010 18:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
piotrekq94 Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 692
Dołączył: II 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #3
RE: Problem z załozeniem forum
wszystkie pliki wrzucone na serwerr


Załączone pliki Miniatury
   
27 czerwiec 2010 18:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
Sebuś'ik Offline
Mocno wypieczony
*****

Liczba postów: 2625
Dołączył: VII 2007
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #4
RE: Problem z załozeniem forum
No jakby pliki były wgrane to by nie było takiej informacji. Albo wchodzisz na zły adres, albo wgrałeś pliki do złego folderu (powinieneś do public_html).

http://wojdyga.eu
27 czerwiec 2010 19:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
piotrekq94 Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 692
Dołączył: II 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: Problem z załozeniem forum
kurde nie wiem co juz robic siedze od wczoraj
sebuś'ik pw
27 czerwiec 2010 19:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
Sebuś'ik Offline
Mocno wypieczony
*****

Liczba postów: 2625
Dołączył: VII 2007
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #6
RE: Problem z załozeniem forum
Przecież ci napisałem co masz zrobić (sprawdzić, czy pliki są w folderze public_html, a jeżeli nie - tam je wgrać).

http://wojdyga.eu
27 czerwiec 2010 19:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
piotrekq94 Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 692
Dołączył: II 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: Problem z załozeniem forum
ale ja nie mam takiego folderu jak public_html
28 czerwiec 2010 10:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
W o j a k Offline
Częsty bywalec
****

Liczba postów: 1746
Dołączył: IV 2010
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #8
RE: Problem z załozeniem forum
Skąd masz serwer, gdzie go wynająłeś i podaj mi główna strukturę plików FTP ?
28 czerwiec 2010 10:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
piotrekq94 Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 692
Dołączył: II 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #9
RE: Problem z załozeniem forum
na proserwer.pl ale nie mam go bo sam probwalem a sie na tym nie znam wiec sami wiecie mogelem cos zwalic
28 czerwiec 2010 10:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
W o j a k Offline
Częsty bywalec
****

Liczba postów: 1746
Dołączył: IV 2010
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #10
RE: Problem z załozeniem forum
Zrobiłem Ci folderu public_html i tam wgraj pliki a nie do głównego katalogu serwera :D
28 czerwiec 2010 11:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Odpowiedz 


Podobne wątki (Problem z załozeniem forum)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Question Problem z forum "MyBB". Wyskakuje jakiś błąd. Jak odtworzyć forum? Kopia na serwerze. dawidsab 11 3551 5 sierpień 2010 20:53
Ostatni post: pawe song



Skocz do:


Wybrane wątki (Problem z załozeniem forum)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Question Usuwanie komponentów Joomla! Fireones 3 812 20 styczeń 2014 13:42
Ostatni post: Fireones
  Czy można usunąć te reklamy. hansnclothes 5 505 20 styczeń 2014 12:45
Ostatni post: hansnclothes
  Darmowy hosting pod MyBB nescafe1228 6 2539 16 styczeń 2014 16:52
Ostatni post: breko
  [HTML5 - PHP] Formularz kontaktowy - kłopot devil91 6 1574 13 styczeń 2014 23:32
Ostatni post: devil91
  Odsyłacz do dwóch linków akabibdudka 2 1044 13 styczeń 2014 21:29
Ostatni post: anna80
  Strona internetowa firmy meblarskiej! dexiu95 9 3773 10 styczeń 2014 17:53
Ostatni post: kajametr
  Sklep internetowy - gdzie wykupić hosting z domeną? magnum 10 3484 10 styczeń 2014 16:39
Ostatni post: Ajgor
  Lista kategorii - moduł w panelu bocznym - joomla 2.5 Vincentus 3 1322 6 styczeń 2014 13:06
Ostatni post: raxer
  Dane formularza z jednej strony na drugą shaker 3 1037 2 styczeń 2014 13:09
Ostatni post: Sebuś'ik
  Problem z artykułem - znikający panel boczny - Joomla 2.5 raxer 6 3348 31 grudzień 2013 13:53
Ostatni post: raxer
  Dane y MySQL do zmienych youuw 10 1794 30 grudzień 2013 00:52
Ostatni post: Albert221
  Favicon w CMS. Proszę o pomoc. Denity 6 1134 29 grudzień 2013 15:54
Ostatni post: geekboy68k
  Problem z Rejestracja (MyBB) Robertalion 1 1093 29 grudzień 2013 14:29
Ostatni post: flying
  Transformacje XSLT z XML na HTML sebaf7 1 1000 28 grudzień 2013 21:31
Ostatni post: sebaf7
  Jak zrobić przedstawianie statystyk tak jak na screenie michal16202 14 2573 25 grudzień 2013 21:28
Ostatni post: michal16202