Forum PC Format

Pełna wersja: Niezależny Samorządny Związek Forumowy
Obecnie oglądasz lekką, pozbawioną formatowania wersję naszego forum. Idź do pełnej wersji z poprawnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Z racji tego co się dzieje, a także tego co się nie dzieje na forum jestem zmuszony założyć Niezależny Samorządny Związek Forumowy
Nazwa związku jest w fazie ustalania, ja proponuję:
"Wypieczeni"
"Koziołku wróć"
"Hugo wracaj do Polsatu"
"SrakoSTOP"

Naszym wspólnym celem jest przeskoczenie ogniomurka, obalenie rządów imperialistycznej Interii i wprowadzenie normalności na forum, o co będziemy zabiegać.

W planach mamy również przejęcie władzy, więc zapuszczam już wąsy (naszym patronem jest najsłynniejszy Wąsacz internetu, walczący z młodocianymi agresorami)
[Obrazek: gallery-93572703-500x500.jpg]

Nie wykluczam też zorganizowania Strajku.

Nasze postulanty na najbliższy czas to:
- naprawa szukajki
- zmuszenie administracji do wypełniania swoich obowiązków
- określenie funkcji spełnianej przez obecnego admina

Jeśli popierasz moją inicjatywę umieść w podpisie przykładowe hasła:

Kod:
[url=http://forum.pcformat.pl/thread-240647.html][color=red]Nie będzie Bauer pluł nam w twarz![/color][/url]

[url=http://forum.pcformat.pl/thread-240647.html][color=red]Komuchom i zdrajcom mówię zdecydowane i kategoryczne raczej NIE[/color][/url]

Każdy może dołączyć do naszego związku! Zapraszam do łączenia się.
Składki proszę wpłacać na konto Ojca Założyciela: 98 1140 2004 0000 3602 6295 4829 w kwocie "co łaska"

reklamiarz:

Jestem za. Dołączam się. Dość tej samowolki Krzywy
A tak wgle to chyba już nie Bauer tylko Interia. Język
Też się dołączam!
Jeszcze Koło Gospodyń Wiejskich załóżcie i Kółko Różańcowe. Żenada -.-.

EDIT: Patrząc na takie tematy, ten kotek z avatara ma naprawdę ochotę pociągnąć za spust...
Przepraszam, idę się pośmiać.
( 3 sierpień 2010 10:36) maciek16 napisał(a): [ -> ]w kwocie "co łaska"

Oczywiście + VAT. Szczerbol

Ja potem dołączę, na razie jestem zbyt leniwy żeby zmieniać podpis.
( 3 sierpień 2010 11:13) Rincewind napisał(a): [ -> ]Przepraszam, idę się pośmiać.

Mogę z Tobą? Mogę? Mogę? Mogę?
Jasne.

Boże, spodziewałem się wszystkiego, ale nie takiego wątku. A znając Maćka ciężko mi ocenić czy pisze to na serio, pół serio czy żartuje i to jest najstraszniejsze.
N/c Oczy.
[Obrazek: facepalmn.gif]

Dajcie se spokój ludzie.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Reference URL