Znamy zwycięzców V edycji konkursu FAQ PCF! Zainteresowanych zapraszamy do TEMATU .

Odpowiedz 

problem z odtwarzaniem filmów w serwisie kinomaniak.tv

Autor Wiadomość
Kylath Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 20
Dołączył: VIII 2013
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #1
problem z odtwarzaniem filmów w serwisie kinomaniak.tv
Witam, Ostatnio chciałem obejrzeć film w serwisie Kinomaniak.tv , niestety film nie otwiera się a moim oczom ukazuje się taki oto błąd :

[Obrazek: 1pb0ix.png]

Dodam tylko iż filmy w serwisie zalukaj.pl działają bez problemu, a problem przedstawiony powyżej występuje przy każdym z kolei filmie. Proszę o szybką pomoc, z góry dzięki :D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30 sierpień 2013 20:10 przez Kylath.)
30 sierpień 2013 20:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: chrome
Ogłoszenie


Link sponsorowany
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Odpowiedz 

Użytkownicy forum szukali:
kinoman problem z odtwarzaniemzalukaj tvkinomaniakkinomaniak problem z odtwarzaniem42lm660s problem z kinomaniak.tvproblem z odtwarzaniem filmów na kinomankinomaniak.tv problem z odtwarzaniemkinomaniak.pl problemy technicznekinomaniak format filmowkinomaniak problem

Podobne wątki (problem z odtwarzaniem filmów w serwisie kinomaniak.tv)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z odtwarzaniem niektorych filmow. schnapp 0 522 25 styczeń 2014 12:11
Ostatni post: schnapp
  Problem z odtwarzaniem filmów Dilsharr 2 758 8 grudzień 2013 15:29
Ostatni post: Dilsharr
  Problem z odtwarzaniem filmików na YT. Macioks 0 818 3 czerwiec 2013 20:46
Ostatni post: Macioks



Skocz do:


Wybrane wątki (problem z odtwarzaniem filmów w serwisie kinomaniak.tv)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Internet stacjonarny Orzelo 1 614 4 luty 2014 16:25
Ostatni post: Sony13
  SWITCH v Vectra Net Lomdynczyk 1 606 4 luty 2014 14:55
Ostatni post: nomosz
  Czy Router Tp-Link musi być ciągle podłączony do komputera? Tikej232 2 743 4 luty 2014 11:37
Ostatni post: Tikej232
  Chrome, czcionka Piotrek909 0 471 4 luty 2014 10:57
Ostatni post: Piotrek909
  Jak połączyć dwa routery ze sobą? tobiiek10 8 4530 3 luty 2014 18:49
Ostatni post: tobiiek10
  Neostrada 10 mb/s - dobre parametry ? Gindolix 9 727 3 luty 2014 16:46
Ostatni post: Gindolix
  przyciski myszy zwariowały annchm 0 450 3 luty 2014 15:33
Ostatni post: annchm
  Mniejsza prędkość internetu przez router. mejteusz 0 559 3 luty 2014 13:22
Ostatni post: mejteusz
  Problem z HaxBall'em delnee 0 569 2 luty 2014 20:11
Ostatni post: delnee
  Internet Vectra 60 Mb/s - kpina? Yochimu 1 992 2 luty 2014 15:41
Ostatni post: Kane
  Handel kluczami do gier tomek8914 1 541 2 luty 2014 14:36
Ostatni post: ptrick
  Internet na wieś do nadawania radia. Rexorek 0 541 2 luty 2014 02:12
Ostatni post: Rexorek
  Problem z wejściem na PayPal.pl zeixpl 0 703 1 luty 2014 22:19
Ostatni post: zeixpl
  Nietypowy problem z Lan na nowym mobo bloczek 2 544 1 luty 2014 18:54
Ostatni post: bloczek
Cry Problem z internetem czy z routerem. Zonc 6 786 1 luty 2014 18:10
Ostatni post: Sony13