Zwycięzcy wakacyjnego konkursu PC Format ogłoszeni! Zainteresowanych zapraszamy do TEMATU.

przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??

#1
przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
tak jak w tytule, problem polega na tym ze musze wcisnac F1 jaks ie włacza komputer, od czego to zalezy?? bo chciałem płyte główna sprzedac, jak to sie wyłacza??
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: mozilla
#2
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Zobacz czy masz dobrze date ustawiona
Spróbuj zrobić restert biosu
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: ie
#3
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Pewnie NIE masz stacji dyskietek lub MASZ myszkę pod USB ?
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#4
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Czy jest jakiś komunikat przy tym? Powinien być komunikat, a później dopiero info żeby wcisnąć F1 aby kontynuować...
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#5
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Mam to samo szczegółów na razie nie podam musze sprawdzić to dokładnie,ale ma to chyba związek z baterią ,bo mi zegar całkowicie nie działa teraz np. mam 6:47 na zegarku.Mam baterie ale nie wiem jak to wymienić
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#6
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Napewno sprawa dotyczy stacji 3.5 cal możesz miec żle podpieto i jej nie czyta lub się popsóła
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#7
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Jednak chyba nie wymieniałem baterie CMOS i wszystko działa jak należy.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#8
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
no wymień baterie CMOS...
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
#9
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Wejdź do BIOS. Zrób autodetekcję zainstalowanych napędów a potem F10 i potwierdź zapisanie. Uruchom ponownie PC i powinno już pójść bez problemu.
goombay
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#10
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Słaba baterja na płycie głównej, wymien ją !
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Użytkownicy forum szukali:
komputer odpala z poziomu f1jak wylaczyc f1 przy starcie komputeraf1 podczas wl komputeraf1 przy starcie systemu jak wyłaczycf1 przy starcie komputera jak to wyłaczycdlaczego przy włanczaniu komputera muszę nacicnąć f1 ,żeby kontynuowaćdlaczego przy wlaczaniu komputera musze wcisnac f1dlaczego musze wcisnac f1żeby właczyc komputer muszę wcisnąć F1czemu jak odpalam kompa.musze nacisnac f1

Podobne wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  reset przy wlaczniu sie komputera barto38 12 939 29.06.2012, 23:20
Ostatni post: barto38
  Czy musze kupic paste termoprzewodzaca? magik603 6 2673 27.04.2012, 19:27
Ostatni post: magik603
  Karta graficzna huczy przy starcie podobnie jak przy obciążeniu - dlaczego ? szymon1051 8 1031 22.04.2012, 15:20
Ostatni post: muflon37

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wybrane wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Lagi lapka CzeCzeN 2 9619 22.08.2012 04:10
Ostatni post: resont
  Czy mój sprzęt da radę z CrossFireX ? resont 26 15068 22.08.2012 03:09
Ostatni post: resont
Ściana Myszka przestaje reagować wdowa_tychy 0 6815 22.08.2012 01:19
Ostatni post: wdowa_tychy
  karta graficzna do phenom II 965 marchena666 13 12254 21.08.2012 22:57
Ostatni post: Patrykx12
  Radeon 9600 problem z grami BlackDeath 15 10837 21.08.2012 22:42
Ostatni post: BadBoy001
  IBM Lenovo M58 sff pionowo Scoff 2 36305 21.08.2012 21:34
Ostatni post: Scoff
Scared Losowe zwiechy i BSODy Kubo_O 5 5697 21.08.2012 21:14
Ostatni post: Grisz
  Czy da się go jeszcze uratować? jaroosz 3 3996 21.08.2012 21:12
Ostatni post: Grisz
Sad nie mogę otwożyć partycji. mt1996 6 5551 21.08.2012 20:09
Ostatni post: ludzikk
  kupno nowej kart graficznej , jaka ? xboxmen 5 5620 21.08.2012 20:00
Ostatni post: Dyzajash
  Przegrzewanie się Toshiba Satellite A300 POMOCY! cptMichaaX 1 40130 21.08.2012 19:21
Ostatni post: Grisz
  problem przy odpalaniu win7 kamros 4 6174 21.08.2012 19:12
Ostatni post: Grisz
  Temperatura karty graficznej ostry121 13 12355 21.08.2012 18:56
Ostatni post: muflon37
Big Grin Sukces, HD6850 z biosem HD6870- Czy sekcja zasilania wytrzyma? wdowa_tychy 0 4992 21.08.2012 18:23
Ostatni post: wdowa_tychy
  ASUS X53TK czy Samsung NP305E5A ? magnum146 1 5835 21.08.2012 17:08
Ostatni post: Patrykoller