Znamy zwycięzców V edycji konkursu FAQ PCF! Zainteresowanych zapraszamy do TEMATU .

przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??

Autor Wiadomość
Virus15
Niezarejestrowany

 
Post: #1
przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
tak jak w tytule, problem polega na tym ze musze wcisnac F1 jaks ie włacza komputer, od czego to zalezy?? bo chciałem płyte główna sprzedac, jak to sie wyłacza??
28 marzec 2008 12:19
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: mozilla
Ogłoszenie


Link sponsorowany
hubi199
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Zobacz czy masz dobrze date ustawiona
Spróbuj zrobić restert biosu
28 marzec 2008 12:39
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: ie
Ev_il Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 993
Dołączył: VI 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #3
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Pewnie NIE masz stacji dyskietek lub MASZ myszkę pod USB ?
28 marzec 2008 17:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
k_luke
Niezarejestrowany

 
Post: #4
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Czy jest jakiś komunikat przy tym? Powinien być komunikat, a później dopiero info żeby wcisnąć F1 aby kontynuować...
28 marzec 2008 17:28
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Mam to samo szczegółów na razie nie podam musze sprawdzić to dokładnie,ale ma to chyba związek z baterią ,bo mi zegar całkowicie nie działa teraz np. mam 6:47 na zegarku.Mam baterie ale nie wiem jak to wymienić
8 kwiecień 2008 15:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
ka06
Niezarejestrowany

 
Post: #6
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Napewno sprawa dotyczy stacji 3.5 cal możesz miec żle podpieto i jej nie czyta lub się popsóła
8 kwiecień 2008 15:52
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Jednak chyba nie wymieniałem baterie CMOS i wszystko działa jak należy.
27 kwiecień 2008 16:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
kuzma
Niezarejestrowany

 
Post: #8
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
no wymień baterie CMOS...
27 kwiecień 2008 17:21
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
goombay Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 171
Dołączył: VII 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #9
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Wejdź do BIOS. Zrób autodetekcję zainstalowanych napędów a potem F10 i potwierdź zapisanie. Uruchom ponownie PC i powinno już pójść bez problemu.
goombay
27 kwiecień 2008 20:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
krzysiu5116252
Niezarejestrowany

 
Post: #10
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Słaba baterja na płycie głównej, wymien ją !
27 kwiecień 2008 22:39
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne


Użytkownicy forum szukali:
komputer odpala z poziomu f1jak wylaczyc f1 przy starcie komputeraf1 podczas wl komputeraco się wciska zeby komputer wyłączyc?jak+wyłączyć+że+przy+włączaniu+komputera+musze+wciskać+f1komputer uruchamia windowsa po wciśnięciu f1musze wciskać f1 przy starcie systemumusze wlaczyc komputer przez f1podczas uruchamiania komputera musze wciskac f1 aby kontynuowacprzy odpaleniu kopa musz wciskac f1

Podobne wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Piknięcie przy włączaniu komputera. sniegu10 1 2405 20 sierpień 2012 00:37
Ostatni post: proallone14
  Resetowanie się komputera przy starcie. migas5 13 3581 13 sierpień 2012 20:17
Ostatni post: migas5
  1 reset przy próbie wł komputera KOMODO 4 1006 9 sierpień 2012 16:23
Ostatni post: KOMODO



Skocz do:


Wybrane wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Lagi lapka CzeCzeN 2 6062 22 sierpień 2012 04:10
Ostatni post: resont
  Czy mój sprzęt da radę z CrossFireX ? resont 26 8363 22 sierpień 2012 03:09
Ostatni post: resont
Ściana Myszka przestaje reagować wdowa_tychy 0 2889 22 sierpień 2012 01:19
Ostatni post: wdowa_tychy
  karta graficzna do phenom II 965 marchena666 13 7448 21 sierpień 2012 22:57
Ostatni post: Patrykx12
  Radeon 9600 problem z grami BlackDeath 15 6318 21 sierpień 2012 22:42
Ostatni post: BadBoy001
  IBM Lenovo M58 sff pionowo Scoff 2 23661 21 sierpień 2012 21:34
Ostatni post: Scoff
Scared Losowe zwiechy i BSODy Kubo_O 5 2875 21 sierpień 2012 21:14
Ostatni post: Grisz
  Czy da się go jeszcze uratować? jaroosz 3 1726 21 sierpień 2012 21:12
Ostatni post: Grisz
Sad nie mogę otwożyć partycji. mt1996 6 2639 21 sierpień 2012 20:09
Ostatni post: ludzikk
  kupno nowej kart graficznej , jaka ? xboxmen 5 2505 21 sierpień 2012 20:00
Ostatni post: Dyzajash
  Przegrzewanie się Toshiba Satellite A300 POMOCY! cptMichaaX 1 25787 21 sierpień 2012 19:21
Ostatni post: Grisz
  problem przy odpalaniu win7 kamros 4 3108 21 sierpień 2012 19:12
Ostatni post: Grisz
  Temperatura karty graficznej ostry121 13 7139 21 sierpień 2012 18:56
Ostatni post: muflon37
Big Grin Sukces, HD6850 z biosem HD6870- Czy sekcja zasilania wytrzyma? wdowa_tychy 0 2225 21 sierpień 2012 18:23
Ostatni post: wdowa_tychy
  ASUS X53TK czy Samsung NP305E5A ? magnum146 1 3245 21 sierpień 2012 17:08
Ostatni post: Patrykoller