UWAGA – wystartowała IV edycja konkursu FAQ PC Format. Wszelkie potrzebne informację znajdziecie w TYM WĄTKU.

przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??

Autor Wiadomość
Virus15
Niezarejestrowany

 
Post: #1
przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
tak jak w tytule, problem polega na tym ze musze wcisnac F1 jaks ie włacza komputer, od czego to zalezy?? bo chciałem płyte główna sprzedac, jak to sie wyłacza??
28 marzec 2008 12:19
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: mozilla
hubi199
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Zobacz czy masz dobrze date ustawiona
Spróbuj zrobić restert biosu
28 marzec 2008 12:39
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: ie
Ev_il Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 985
Dołączył: VI 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #3
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Pewnie NIE masz stacji dyskietek lub MASZ myszkę pod USB ?
28 marzec 2008 17:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
k_luke
Niezarejestrowany

 
Post: #4
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Czy jest jakiś komunikat przy tym? Powinien być komunikat, a później dopiero info żeby wcisnąć F1 aby kontynuować...
28 marzec 2008 17:28
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Mam to samo szczegółów na razie nie podam musze sprawdzić to dokładnie,ale ma to chyba związek z baterią ,bo mi zegar całkowicie nie działa teraz np. mam 6:47 na zegarku.Mam baterie ale nie wiem jak to wymienić
8 kwiecień 2008 15:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
ka06
Niezarejestrowany

 
Post: #6
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Napewno sprawa dotyczy stacji 3.5 cal możesz miec żle podpieto i jej nie czyta lub się popsóła
8 kwiecień 2008 15:52
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Jednak chyba nie wymieniałem baterie CMOS i wszystko działa jak należy.
27 kwiecień 2008 16:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
kuzma
Niezarejestrowany

 
Post: #8
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
no wymień baterie CMOS...
27 kwiecień 2008 17:21
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
goombay Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 171
Dołączył: VII 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #9
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Wejdź do BIOS. Zrób autodetekcję zainstalowanych napędów a potem F10 i potwierdź zapisanie. Uruchom ponownie PC i powinno już pójść bez problemu.
goombay
27 kwiecień 2008 20:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
krzysiu5116252
Niezarejestrowany

 
Post: #10
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Słaba baterja na płycie głównej, wymien ją !
27 kwiecień 2008 22:39
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Użytkownicy forum szukali:
komputer odpala z poziomu f1jak wylaczyc f1 przy starcie komputerakomputer uruchamia windowsa po wciśnięciu f1musze wlaczyc komputer przez f1podczas uruchamiania komputera musze wciskac f1 aby kontynuowacprzy odpaleniu kopa musz wciskac f1przy starcie systemu musze wcisnac f1przy włączaniu komputera musze wciskać f1właczam kompa i musze wciskać F1zawsze musze wcisną f1 po włączeniu komputera

Podobne wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Piknięcie przy włączaniu komputera. sniegu10 1 2140 20 sierpień 2012 00:37
Ostatni post: proallone14
  Resetowanie się komputera przy starcie. migas5 13 3425 13 sierpień 2012 20:17
Ostatni post: migas5
  1 reset przy próbie wł komputera KOMODO 4 943 9 sierpień 2012 16:23
Ostatni post: KOMODO



Skocz do:


Wybrane wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Odblokowywanie procesora AMD chmielek526 3 818 2 czerwiec 2012 09:51
Ostatni post: chmielek526
  A4Tech Oscar X748 Extra Fire Scroll przeskakuje (jak otworzyć mysz?) Pakla 2 3426 2 czerwiec 2012 00:52
Ostatni post: Pakla
Question Jaką obudowę kupić ? Matiz_PL 2 899 1 czerwiec 2012 23:09
Ostatni post: matesa2
  Wymiana podstawki pentium 4 na i3 ! Problem z startem systemu mxtek12 9 1179 1 czerwiec 2012 22:49
Ostatni post: mxtek12
  Bios nie startuje ! kreska w lewym górnym rogu ! Proszę o pilną pomoc mxtek12 16 2802 1 czerwiec 2012 22:48
Ostatni post: mxtek12
  Plamy na ekranie i Niebieski Ekran Śmierci remix2000 11 1220 1 czerwiec 2012 22:40
Ostatni post: remix2000
  Audigy 2 ZS trzeszczy TRicKYmAn 1 909 1 czerwiec 2012 22:37
Ostatni post: TRicKYmAn
Exclamation ATI sapphire 4850 i czerwona dioda d1601 MasterCheef 28 2052 1 czerwiec 2012 22:33
Ostatni post: MasterCheef
  Karta dźwiękowa zasłania chłodzenie grafiki - co robić? TRicKYmAn 5 1071 1 czerwiec 2012 22:28
Ostatni post: TRicKYmAn
  Błąd CRC (brak bad sectorów) pepeh 4 654 1 czerwiec 2012 21:59
Ostatni post: pepeh
  Temp procka 70-80stopni xIRONx 3 417 1 czerwiec 2012 20:18
Ostatni post: MŁODY_WIŚLAK(HD)
  Wskaźnik myszy skacze Sawyer23 7 2272 1 czerwiec 2012 19:36
Ostatni post: Sawyer23
  Spadek Fps. Nic nie pomaga! Pilne! Cfany 8 1271 1 czerwiec 2012 18:56
Ostatni post: Cfany
Question Jak sprawdzić model sprzętu? remix2000 5 1198 1 czerwiec 2012 18:28
Ostatni post: MŁODY_WIŚLAK(HD)
  Podczas gry chłodzenie głośno chodzi. eaqle 16 1282 1 czerwiec 2012 18:15
Ostatni post: eaqle