Znamy już zwycięzców IV edycji konkursu FAQ PC Format. Zainteresowanych zapraszamy do tematu.

przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??

Autor Wiadomość
Virus15
Niezarejestrowany

 
Post: #1
przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
tak jak w tytule, problem polega na tym ze musze wcisnac F1 jaks ie włacza komputer, od czego to zalezy?? bo chciałem płyte główna sprzedac, jak to sie wyłacza??
28 marzec 2008 12:19
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: mozilla
Ogłoszenie


Link sponsorowany
hubi199
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Zobacz czy masz dobrze date ustawiona
Spróbuj zrobić restert biosu
28 marzec 2008 12:39
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: ie
Ev_il Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 991
Dołączył: VI 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #3
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Pewnie NIE masz stacji dyskietek lub MASZ myszkę pod USB ?
28 marzec 2008 17:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
k_luke
Niezarejestrowany

 
Post: #4
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Czy jest jakiś komunikat przy tym? Powinien być komunikat, a później dopiero info żeby wcisnąć F1 aby kontynuować...
28 marzec 2008 17:28
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Mam to samo szczegółów na razie nie podam musze sprawdzić to dokładnie,ale ma to chyba związek z baterią ,bo mi zegar całkowicie nie działa teraz np. mam 6:47 na zegarku.Mam baterie ale nie wiem jak to wymienić
8 kwiecień 2008 15:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
ka06
Niezarejestrowany

 
Post: #6
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Napewno sprawa dotyczy stacji 3.5 cal możesz miec żle podpieto i jej nie czyta lub się popsóła
8 kwiecień 2008 15:52
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Jednak chyba nie wymieniałem baterie CMOS i wszystko działa jak należy.
27 kwiecień 2008 16:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
kuzma
Niezarejestrowany

 
Post: #8
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
no wymień baterie CMOS...
27 kwiecień 2008 17:21
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
goombay Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 171
Dołączył: VII 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #9
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Wejdź do BIOS. Zrób autodetekcję zainstalowanych napędów a potem F10 i potwierdź zapisanie. Uruchom ponownie PC i powinno już pójść bez problemu.
goombay
27 kwiecień 2008 20:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
krzysiu5116252
Niezarejestrowany

 
Post: #10
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Słaba baterja na płycie głównej, wymien ją !
27 kwiecień 2008 22:39
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne


Użytkownicy forum szukali:
komputer odpala z poziomu f1jak wylaczyc f1 przy starcie komputeraf1 podczas wl komputeraco się wciska zeby komputer wyłączyc?komputer uruchamia windowsa po wciśnięciu f1musze wlaczyc komputer przez f1podczas uruchamiania komputera musze wciskac f1 aby kontynuowacprzy odpaleniu kopa musz wciskac f1przy starcie systemu musze wcisnac f1przy włączaniu komputera musze wciskać f1

Podobne wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Piknięcie przy włączaniu komputera. sniegu10 1 2266 20 sierpień 2012 00:37
Ostatni post: proallone14
  Resetowanie się komputera przy starcie. migas5 13 3497 13 sierpień 2012 20:17
Ostatni post: migas5
  1 reset przy próbie wł komputera KOMODO 4 982 9 sierpień 2012 16:23
Ostatni post: KOMODO



Skocz do:


Wybrane wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Exclamation przejsciowka do wentylatorow -fagus- 3 1554 18 sierpień 2012 23:35
Ostatni post: krzyh95
  Po zainstalowaniu sterowników karty graficznej, komputer po resecie nie włącza się ChesteRox 18 7783 18 sierpień 2012 21:52
Ostatni post: ChesteRox
Cry Komputer nie włącza się na nowym OCZ ModXStream Pro 600W modular SLI PSU wertyu 6 1747 18 sierpień 2012 21:08
Ostatni post: proallone14
  zintegrowa karta graficzna DeElphIN 16 2764 18 sierpień 2012 20:41
Ostatni post: DeElphIN
  Blue Screeny podczas grania. rajnek 11 3530 18 sierpień 2012 20:11
Ostatni post: mikromatio4
  Problem ze sterownikami do karty graf Yell 1 1331 18 sierpień 2012 18:56
Ostatni post: M@tiK
  Laptop się przegrzewa Thunderbolt 4 1633 18 sierpień 2012 18:51
Ostatni post: M@tiK
  Zasilacz - Chieftec GPA-400S bulk BidonPL 1 1354 18 sierpień 2012 18:08
Ostatni post: M@tiK
  "Ucięty" obraz przy 1920x1080, HD7870, Samsung S22B300 teel 14 6747 18 sierpień 2012 17:19
Ostatni post: sAmOne
  dysk twardy samsung 160GB SP1604N armind 0 950 18 sierpień 2012 17:06
Ostatni post: armind
  Więcej pamięci- 2 czy 4 kości pamięci? wdowa_tychy 0 868 18 sierpień 2012 16:41
Ostatni post: wdowa_tychy
Question Czy ten dysk jest sprawny w 100%? Dill3r 6 1040 18 sierpień 2012 16:17
Ostatni post: tomangelo
  Stan 10 letniego dysku? SasQuacZ 4 1287 18 sierpień 2012 16:11
Ostatni post: tomangelo
Sad Słuchawki - Mikrofon nie Chodzi !! Orion 6 2055 18 sierpień 2012 16:00
Ostatni post: Plixo
  Problem z dyskiem talerzowym po zamontowaniu SSD tonymontana 1 1425 18 sierpień 2012 15:43
Ostatni post: Grisz