Wystartowała kolejna edycja Konkursu FAQ PC Format! Zainteresowanych odsyłamy do Odpowiedniego TEMATU

przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??

#1
przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
tak jak w tytule, problem polega na tym ze musze wcisnac F1 jaks ie włacza komputer, od czego to zalezy?? bo chciałem płyte główna sprzedac, jak to sie wyłacza??
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: mozilla
#2
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Zobacz czy masz dobrze date ustawiona
Spróbuj zrobić restert biosu
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: ie
#3
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Pewnie NIE masz stacji dyskietek lub MASZ myszkę pod USB ?
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#4
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Czy jest jakiś komunikat przy tym? Powinien być komunikat, a później dopiero info żeby wcisnąć F1 aby kontynuować...
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#5
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Mam to samo szczegółów na razie nie podam musze sprawdzić to dokładnie,ale ma to chyba związek z baterią ,bo mi zegar całkowicie nie działa teraz np. mam 6:47 na zegarku.Mam baterie ale nie wiem jak to wymienić
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#6
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Napewno sprawa dotyczy stacji 3.5 cal możesz miec żle podpieto i jej nie czyta lub się popsóła
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#7
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Jednak chyba nie wymieniałem baterie CMOS i wszystko działa jak należy.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#8
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
no wymień baterie CMOS...
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
#9
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Wejdź do BIOS. Zrób autodetekcję zainstalowanych napędów a potem F10 i potwierdź zapisanie. Uruchom ponownie PC i powinno już pójść bez problemu.
goombay
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#10
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Słaba baterja na płycie głównej, wymien ją !
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Użytkownicy forum szukali:
komputer odpala z poziomu f1jak wylaczyc f1 przy starcie komputeraf1 podczas wl komputeraco się wciska zeby komputer wyłączyc?komputer uruchamia windowsa po wciśnięciu f1musze wciskać f1 przy starcie systemumusze wlaczyc komputer przez f1podczas uruchamiania komputera musze wciskac f1 aby kontynuowacprzy odpaleniu kopa musz wciskac f1przy starcie systemu musze wcisnac f1

Podobne wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Piknięcie przy włączaniu komputera. sniegu10 1 2695 20.08.2012, 00:37
Ostatni post: proallone14
  Resetowanie się komputera przy starcie. migas5 13 3703 13.08.2012, 20:17
Ostatni post: migas5
  1 reset przy próbie wł komputera KOMODO 4 1034 09.08.2012, 16:23
Ostatni post: KOMODO

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wybrane wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Lagi lapka CzeCzeN 2 7205 22.08.2012 04:10
Ostatni post: resont
  Czy mój sprzęt da radę z CrossFireX ? resont 26 9973 22.08.2012 03:09
Ostatni post: resont
Ściana Myszka przestaje reagować wdowa_tychy 0 4017 22.08.2012 01:19
Ostatni post: wdowa_tychy
  karta graficzna do phenom II 965 marchena666 13 8672 21.08.2012 22:57
Ostatni post: Patrykx12
  Radeon 9600 problem z grami BlackDeath 15 7381 21.08.2012 22:42
Ostatni post: BadBoy001
  IBM Lenovo M58 sff pionowo Scoff 2 29292 21.08.2012 21:34
Ostatni post: Scoff
Scared Losowe zwiechy i BSODy Kubo_O 5 3552 21.08.2012 21:14
Ostatni post: Grisz
  Czy da się go jeszcze uratować? jaroosz 3 2390 21.08.2012 21:12
Ostatni post: Grisz
Sad nie mogę otwożyć partycji. mt1996 6 3290 21.08.2012 20:09
Ostatni post: ludzikk
  kupno nowej kart graficznej , jaka ? xboxmen 5 3242 21.08.2012 20:00
Ostatni post: Dyzajash
  Przegrzewanie się Toshiba Satellite A300 POMOCY! cptMichaaX 1 32096 21.08.2012 19:21
Ostatni post: Grisz
  problem przy odpalaniu win7 kamros 4 3839 21.08.2012 19:12
Ostatni post: Grisz
  Temperatura karty graficznej ostry121 13 8469 21.08.2012 18:56
Ostatni post: muflon37
Big Grin Sukces, HD6850 z biosem HD6870- Czy sekcja zasilania wytrzyma? wdowa_tychy 0 2863 21.08.2012 18:23
Ostatni post: wdowa_tychy
  ASUS X53TK czy Samsung NP305E5A ? magnum146 1 3866 21.08.2012 17:08
Ostatni post: Patrykoller