UWAGA – wystartowała IV edycja konkursu FAQ PC Format. Wszelkie potrzebne informację znajdziecie w TYM WĄTKU.

przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??

Autor Wiadomość
Virus15
Niezarejestrowany

 
Post: #1
przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
tak jak w tytule, problem polega na tym ze musze wcisnac F1 jaks ie włacza komputer, od czego to zalezy?? bo chciałem płyte główna sprzedac, jak to sie wyłacza??
28 marzec 2008 12:19
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: mozilla
hubi199
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Zobacz czy masz dobrze date ustawiona
Spróbuj zrobić restert biosu
28 marzec 2008 12:39
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: ie
Ev_il Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 984
Dołączył: VI 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #3
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Pewnie NIE masz stacji dyskietek lub MASZ myszkę pod USB ?
28 marzec 2008 17:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
k_luke
Niezarejestrowany

 
Post: #4
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Czy jest jakiś komunikat przy tym? Powinien być komunikat, a później dopiero info żeby wcisnąć F1 aby kontynuować...
28 marzec 2008 17:28
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Mam to samo szczegółów na razie nie podam musze sprawdzić to dokładnie,ale ma to chyba związek z baterią ,bo mi zegar całkowicie nie działa teraz np. mam 6:47 na zegarku.Mam baterie ale nie wiem jak to wymienić
8 kwiecień 2008 15:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
ka06
Niezarejestrowany

 
Post: #6
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Napewno sprawa dotyczy stacji 3.5 cal możesz miec żle podpieto i jej nie czyta lub się popsóła
8 kwiecień 2008 15:52
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
masterkompek Offline
Nowy użytkownik
*

Liczba postów: 27
Dołączył: III 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Jednak chyba nie wymieniałem baterie CMOS i wszystko działa jak należy.
27 kwiecień 2008 16:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
kuzma
Niezarejestrowany

 
Post: #8
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
no wymień baterie CMOS...
27 kwiecień 2008 17:21
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
goombay Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 171
Dołączył: VII 2006
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #9
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Wejdź do BIOS. Zrób autodetekcję zainstalowanych napędów a potem F10 i potwierdź zapisanie. Uruchom ponownie PC i powinno już pójść bez problemu.
goombay
27 kwiecień 2008 20:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
krzysiu5116252
Niezarejestrowany

 
Post: #10
RE: przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??
Słaba baterja na płycie głównej, wymien ją !
27 kwiecień 2008 22:39
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Użytkownicy forum szukali:
komputer odpala z poziomu f1jak wylaczyc f1 przy starcie komputerakomputer uruchamia windowsa po wciśnięciu f1musze wlaczyc komputer przez f1podczas uruchamiania komputera musze wciskac f1 aby kontynuowacprzy odpaleniu kopa musz wciskac f1przy starcie systemu musze wcisnac f1przy włączaniu komputera musze wciskać f1właczam kompa i musze wciskać F1zawsze musze wcisną f1 po włączeniu komputera

Podobne wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Piknięcie przy włączaniu komputera. sniegu10 1 2126 20 sierpień 2012 00:37
Ostatni post: proallone14
  Resetowanie się komputera przy starcie. migas5 13 3422 13 sierpień 2012 20:17
Ostatni post: migas5
  1 reset przy próbie wł komputera KOMODO 4 939 9 sierpień 2012 16:23
Ostatni post: KOMODO



Skocz do:


Wybrane wątki (przy wlaczniu komputera musze wcisnac F1 jak to wyłaczyc??)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Obroty tylniego wentylatora Allesussgo 41 4957 8 czerwiec 2012 15:48
Ostatni post: Allesussgo
  Kamerka A4Tech PK-333E - problem voiciello 0 560 8 czerwiec 2012 14:34
Ostatni post: voiciello
  Vista nie czyta całego RAM'u FKE 5 649 8 czerwiec 2012 14:34
Ostatni post: Dawid:)
  Vista nie widzi mojej karty graficznej zamazan 7 1034 8 czerwiec 2012 12:17
Ostatni post: Dagos
  Niestabilny komputer jaros1024 5 402 8 czerwiec 2012 10:52
Ostatni post: Dawid:)
Question Asus x51r i Win7 Tomcio85 3 1312 8 czerwiec 2012 09:07
Ostatni post: Drufix
  Błędy myszki i klawiatury michal158 0 221 8 czerwiec 2012 08:40
Ostatni post: michal158
  Czy odwrotnie wsadzona kość biosu mogła się spalić ?? allas 4 1240 8 czerwiec 2012 08:02
Ostatni post: allas
  Płyty główne które od razu wykrywają RAM powyżej 1333MHz Piotreuz 1 883 8 czerwiec 2012 01:42
Ostatni post: MaTx19
  Powolny ATI Radeon HD 6770 - 1 GB - (XFX) (PCI-E) tomulusss 17 3556 7 czerwiec 2012 22:46
Ostatni post: tomulusss
  Wysokie temperatury w laptopie . cziter26 3 1110 7 czerwiec 2012 22:24
Ostatni post: elecktr
  Zacinanie myszki dawid95dawid 3 460 7 czerwiec 2012 20:48
Ostatni post: DivMite
  Komputer zawiesza się podczas uruchamiania GTRobin 4 1275 7 czerwiec 2012 20:47
Ostatni post: MŁODY_WIŚLAK(HD)
  Piszczenie/trzeszcznie w słuchawkach phenom 1 815 7 czerwiec 2012 20:36
Ostatni post: Palikut
  Playstation 3: nie mogę zmienić ustawień michael1 1 433 7 czerwiec 2012 20:15
Ostatni post: kakashi212