Witam. Tak to znowu ja

Wczesniej też pisalem o złozenie zestawu ,ale niestety nie wyszło. Proszę was o złożenie kompa do 1600-1700 zł. Sama skrzynka. Zalezy mi na 4 gb ramu. Co do procesora to sam nie wiem. Albo athlon , albo phenom. Z Tym , ze jak wezme athlona,potem pewnie bede zalowal ,ze nie ma L3. A w phenomie pewnie bede bral 550 3.1 GHZ. Ale znowusz boje sie ,że go nie odblokuje

Co radzicie?? Wybor karty graf. juz zostawiam wam. O/c bede zamierzał robić. Na poczatek pewnie symboliczne

Co do zasilacza juz nie wiem jakiego wziac. Jedni mowia, fortrona inni chiftec'a a jescze inni Be Quiet L7. Obudowa obojetne mi byle tania;p (wiem,wiem ,ze bedzie sie mogl komp grzac, ale mysle ,ze asusa bedzie dobra na esc za 115 zł). Nagrywarka z Light Scribe. Nec'a ,liteona mi odradzono nie wiem dlaczemu?? Samsunga tez polecali. Plyta głowna ,zeby slaba nie byla. dala sie podkrecic itp.
Mysle ,ze za ta kwtoe zloze kompa ,zeby z grami nie bylo klopotow ,przez najblizsze 2 latka. (Chcialbym ,zeby mi poszla Mafia II

). A teraz ,zeby ,mi gta IV na przyzwoitych detalach latalo

(monitor bede miał 21,5 cala jbc.). Aha, i nie wiem czy zestaw brac na am3 czy na am2+. Jezeli macie jakies pytania to prosze pytac

Z góry dziękuje i prosze o pomoc. Pzdr.