Wyślij odpowiedź 
Witam na nowej wypasionej motorynce!
Autor Wiadomość
koziolek Offline
Unix-friendly

Wypowiedzi: 4412
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
Witam na nowej wypasionej motorynce!
Serdecznie witam wszystkich na nowym, wypasionym serwerze. Mam nadzieję, że odczuwane dotychczas problemy z dostaniem się na stronę i na forum znikną na zawsze.

P.S. Muszę przyznać, że ładny to widok - pole STATE w liście procesów zmieniające się od CPU0 do CPU7... :D :D

Pozdrawiam, Koziołek
www.kozik.net.pl, faq.pcformat.pl
Frontpage is not and never been WYSIWYG. (...) It was more like WYSIWTF. (userfriendly.org) LOL
(Ta wypowiedź była edytowana: 31 maj 2007 09:57 przez koziolek.)
31 maj 2007 09:49
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_2000 Przeglądarka: opera
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn (H. P. Lovecraft)
Dzisiaj 17:55
 Reklamy Google
szulcu Offline
Ja tu tylko sprzątam
Prowadzący

Wypowiedzi: 4574
Wypowiedź: #2
RE: Witam na nowej wypasionej motorynce!
Zauważyłem skok wydajności... Widać, że nowy serwer pracuje Wesoły Miejmy nadzieję, że znikną poprzednie problemy...

Zbieram na konto Premium na RapidShare. Możesz mi pomóc - pobierz ~>ten<~ plik (5.5 MB) NOWY!
Nie udzielam pomocy poza forum ani przez PW.
Centrum Windows 7 - aktualności, porady dla Windows 7
Mój blog
Profil XFire | Profil last.fm
31 maj 2007 10:00
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Kai Wren Offline
The Unforgiven
Prowadzący

Wypowiedzi: 767
Wypowiedź: #3
JupiJupiJupiProszęProszęProszę
Różnicę widać zauważalnie i wreszcie będe mogła coś zrobić, bo to mulenie, "podciąganie się" grafiki doprowadzało mnie do okropnej frustracji Chytry

[Obrazek: belka2nj9.jpg]
http://www.pown.it/?uid=185
PW służy mi wyłącznie do flirtów, proszę nie przesyłać bluzgów ani zapytań bo i tak nie przeczytam...
31 maj 2007 11:52
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_2000 Przeglądarka: avant
Sobiech Offline
Użytkownik

Wypowiedzi: 3128
Wypowiedź: #4
Czy tylko forum i strona PCF są na nowym serwerze? I jeśli tak to jaka to dokładnie maszyna (jeśli to tajemnicą nie jest Język )?

Darmowe programy
31 maj 2007 12:07
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: myie2
szulcu Offline
Ja tu tylko sprzątam
Prowadzący

Wypowiedź: #5
koziolek napisał(a):P.S. Muszę przyznać, że ładny to widok - pole STATE w liście procesów zmieniające się od CPU0 do CPU7... :D :D
Możesz zarzucić screenem Chytry?

Zbieram na konto Premium na RapidShare. Możesz mi pomóc - pobierz ~>ten<~ plik (5.5 MB) NOWY!
Mój blog
31 maj 2007 13:10
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Ridin Offline
Paranormalny
**

Wypowiedzi: 408
Wypowiedź: #6
Żadnej różnicy nie widzę , forum działa OK.
31 maj 2007 13:21
koziolek Offline
Unix-friendly

Wypowiedzi: 4412
Wypowiedź: #7
Szczegóły? Zarzucić mogę tylko tym:

Jeden szczegół odnośnie parametrów już podałem - więcej nie mogę.

Pozdrawiam, Koziołek
www.kozik.net.pl, faq.pcformat.pl
Frontpage is not and never been WYSIWYG. (...) It was more like WYSIWTF. (userfriendly.org) LOL
31 maj 2007 13:27
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_2000 Przeglądarka: opera
Maciej13 Offline
Typer :D
Prowadzący

Wypowiedzi: 10541
Wypowiedź: #8
No wreszcie! Spisałeś się na medal! Krzywy Forum działa o wiele, wiele szybciej! Jupi

| Netykieta | Google | Jak mądrze zadawać pytania | IRC - Pogaduszki | LastFM |
31 maj 2007 13:36
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
szulcu Offline
Ja tu tylko sprzątam
Prowadzący

Wypowiedź: #9
Działa Ysz? Ja bym to inaczej określił... Zapie....rnicza jak mały samochodzik Hahaha

Mój blog
31 maj 2007 13:46
ferg Offline
You Are Empty

Wypowiedzi: 856
Wypowiedź: #10
Serwer sprawuje się nieźle, a już na pewno lepiej niż poprzedni. To duży plus
31 maj 2007 14:14
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Wyślij odpowiedź 

Skocz do: