Wyślij odpowiedź 
Wasze opinie dlaczego używacie Windosa nie Linuksa
Autor Wiadomość
off-line Offline

Wypowiedzi: 634
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #141
RE: Wasze opinie dlaczego używacie Windosa nie Linuksa
Mogę się założyć, gdyby Gates był prezesem jakiejś firmy Linuxa, a nie Microsoftu, to większość osób korzystało by z Liuxów.
19 marzec 2010 20:46
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Redakcja zatrudni dyspozycyjne osoby do opiekania użytkowników. Gwarantujemy świetną zabawę! :)
Dzisiaj 05:55
 Reklamy Google
tomangelo Offline
Użytkownik
**

Wypowiedzi: 276
Wypowiedź: #142
(19 marzec 2010 20:46) off-line napisał(a):  Mogę się założyć, gdyby Gates był prezesem jakiejś firmy Linuxa, a nie Microsoftu, to większość osób korzystało by z Liuxów.

Gdyby Gates był prezesem jakiegoś Linuxa, wtedy Linux byłby płatny

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy!

[Obrazek: wqdz690429546a.GIF] Piszę poprawnie po polsku.

89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!!
Wczoraj 16:31
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
off-line Offline

Wypowiedzi: 634
Wypowiedź: #143
(Wczoraj 16:31) tomangelo napisał(a):  
(19 marzec 2010 20:46) off-line napisał(a):  Mogę się założyć, gdyby Gates był prezesem jakiejś firmy Linuxa, a nie Microsoftu, to większość osób korzystało by z Liuxów.

Gdyby Gates był prezesem jakiegoś Linuxa, wtedy Linux byłby płatny

To jest jeden z nielicznych efektów ubocznych.
Wczoraj 16:50
randerto Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 70
Poziom ostrzeżeń: 15%
Wypowiedź: #144
1. Duża, wręcz ogromna, bo prawie 98% wszystkich programów, jest w wersji na system Windows. Gry? Też. Jest to duże udogodnienie.
2. Windows to system graficzny, wszystko robi się klikaniem myszki i tak było od początku. A Linux? Jest systemem tekstowym, więcej rzeczy można zrobić pisaniem komend.
3. Wymagania. Linux ma mniejsze. Windows... hmm... czy ma większe? Możliwe, ale szybciej u mnie na "blaszaku" chodzi Windows XP XP3, niż Linux Mandriva Extreme 3 (wersja ta, dlatego że JAKO JEDYNA, obsługuje modem S@agem od TP), czy Ubuntu. Ja uważam, że Windows ma mniejsze. Ale wielu jest innego zdania.
4. Zacinanie się, odwieczny problem systemu Windows, ale dzieje się to tylko czasami, na słabych komputerach, z dużą ilość operacji i aplikacji. Linux... no nie wiem, u mnie się nie ciął, chodził powoli.
Wczoraj 16:58
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: opera
Wyślij odpowiedź 

Wątki podobne lub związane z obecnym
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatnia wiadomość
  Korzystacje z TOR-a? Wasze opinie bartek3004308 1 54 12 marzec 2010 12:43
Ostatnia wiadomość: saper1972
  Po instalacji Linuksa Ubuntu nie mogę uruchomić Windows XP - brak/uszkodzony hal.dll. Soniak 22 1987 2 sierpień 2009 16:45
Ostatnia wiadomość: USL member
  blokowanie reklam w firefoxie jaki dodatków używacie Jarnold 9 3201 20 wrzesień 2008 20:37
Ostatnia wiadomość: dreamwiever186

Skocz do: