Wyślij odpowiedź 
Zacinanie NFS Underground
Autor Wiadomość
Kane Offline
Czekam na Diablo 3

Wypowiedzi: 1480
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
Zacinanie NFS Underground
Witam. Pożyczyłem od kumpla w/w gierkę. Wszystko ogólnie jest cacy i tylko jeden problem z nią jest. Otóż jak gram to po jakichś 20-30 minutach gra zaczyna przycinać. Obraz przeskakuje co 0.05 sekundy (według stopera z gry) potem zwalnia jeszcze bardziej aż do całkowitego freeze. Muzyka i dźwięk silnika w tym czasie leci normalnie. Nie jest to wina temperatur bo te sprawdziłem i grafika nie przekracza 35 stopni a procek 55. Wymagania gry też spełniam bo sprzęt to
Intel Pentium Dual Core E5200 At 3.4GHz
Radeon HD 4870 1GB
2x1 GB ramu 800 MHz
Dodam ,że wszystko wraca do normy jak zapauzuję grę wyjdę do pulpitu i wrócę do gry. Czego to może być wina?

Każdy rodzi się idiotą a potem nie wszyscy cokolwiek z tym robią.
8 luty 2010 20:25
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Reklama każe ci myśleć, że przez całe swoje życie, marzyłeś o czymś, o czym wcześniej nigdy nawet nie słyszałeś.
Dzisiaj 09:26
 Reklamy Google
ZyZy Offline
Scorpions Fan
**

Wypowiedzi: 116
Poziom ostrzeżeń: 25%
Wypowiedź: #2
RE: Zacinanie NFS Underground
Nie ten dział.Patrz dział Gry komputerowe.

[Obrazek: zyzy225.png]

Chcesz zaproszenie na Lockerz ?Pisz na PW odrazu podając e-mail :D

(Ta wypowiedź była edytowana: Jutro 25:01 przez ZyZy .)
9 luty 2010 10:37
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Kane Offline
Czekam na Diablo 3

Wypowiedź: #3
Ot się moderator znalazł. Jak miałeś tyle sensownego do powiedzenia to trzeba było sobie darować. Dział ten ponieważ problem nie leży w grze tylko w sofcie według mnie a w tamtym dziale dyskutuje się o grach.

Ma ktoś jakiś sensowny pomysł nie podlatujący nabijaniem postów i zabawą w moderatora?

9 luty 2010 11:41
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
Rincewind Offline
O RLY?

Wypowiedzi: 1151
Poziom ostrzeżeń: 15%
Wypowiedź: #4
( 9 luty 2010 11:41) Kane napisał(a):  Ot się moderator znalazł. Jak miałeś tyle sensownego do powiedzenia to trzeba było sobie darować. Dział ten ponieważ problem nie leży w grze tylko w sofcie według mnie a w tamtym dziale dyskutuje się o grach.

Ma ktoś jakiś sensowny pomysł nie podlatujący nabijaniem postów i zabawą w moderatora?

Kane - rozumiem, że Ty masz ale wstydzisz się powiedzieć?

@autor - masz najnowsze sterowniki? Zaktualizuj grę, przeczyść system zniepotrzebnych śmieci.
9 luty 2010 12:31
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: linux Przeglądarka: safari
Kane Offline
Czekam na Diablo 3

Wypowiedź: #5
Nie nie ma dlatego tu napisałem. Wykorzystałem już wszystko co przyszło mi do głowy i nadal jest to samo a więc pytam bo może ktoś ma jakiś pomysł.

Sterowniki najnowsze ,gra również ,system czyszczony regularnie.

9 luty 2010 12:36
Rincewind Offline
O RLY?

Wypowiedzi: 1151
Poziom ostrzeżeń: 15%
Wypowiedź: #6
Masz w opcjach grafiki (w grze) jakieś ograniczenie liczby fpsów?
9 luty 2010 12:39
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: linux Przeglądarka: safari
Kane Offline
Czekam na Diablo 3

Wypowiedź: #7
Nie ma nic. Dodam ,że na tej samej konfiguracji sprzętowej spokojnie śmiga TR:Underground a więc ze sprzętem to to raczej nie jest problem.
Ogólnie ten NFS też chodzi normalnie tylko tak jak napisałem co jakiś czas zaczyna ścinać. Raczej nie jest to stały okres czasu ale nie mierzyłem.

9 luty 2010 12:45
Wyślij odpowiedź 

Wątki podobne lub związane z obecnym
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatnia wiadomość
  Pytanie odnośnie połączenia laptopa HP i gier PES 6 oraz NFS: Underground 2 adi191 7 447 25 marzec 2009 18:36
Ostatnia wiadomość: 02p02p
  Jak grać przez hamachi w NFS Underground 2 kubacs1992 3 4081 20 luty 2008 20:47
Ostatnia wiadomość: yahoonavigator
  Need For Speed Underground 2 DaVinci_1512 1 9063 30 sierpień 2006 20:49
Ostatnia wiadomość: maciek16

Skocz do: