Wyślij odpowiedź 
Pomoc w ochronie.
Autor Wiadomość
Roan Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 28
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
Pomoc w ochronie.
Czy moglibyście mi doradzić które programy wybrać, żeby mój komputer miał pełną ochronę przed wirusami i tego typu świństwami? Największym problemem jest to, aby nie pożerały dużo pamięci. Z góry dziękuje.
9 luty 2010 11:14
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Formuła sztuki nowoczesnej stała się bardzo prosta: prowokacja plus reklama. (Giorgio de Chirico)
Dzisiaj 08:35
 Reklamy Google
Misiek19 Offline
Colonel GRID
**

Wypowiedzi: 103
Wypowiedź: #2
RE: Pomoc w ochronie.
Jeśli ma być darmowy to Avast. Po zarejestrowaniu (darmowym) na stronie producenta masz pół roku lub rok (nie pamiętam dokładnie) aktualizacjii.
Jeśli chcesz kupić to polecam ESET NOD32.
9 luty 2010 12:48
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Roan Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedź: #3
Słyszałem, że Avast jest słaby [do tego żre dużo RAM-u], ale biorę pod uwagę twoją wypowiedź. A jakieś inne programy proponujesz? Coś żeby żadne świństwo mi nie wchodziło.
9 luty 2010 13:00
oyojg Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 9
Wypowiedź: #4
Ja tam proponuje AVG Anti-Virus Free polski (rzadkość Wesoły ) Bardzo dobry polecam!
Link: http://www.instalki.pl/programy/download...dition.php
(Ta wypowiedź była edytowana: 9 luty 2010 14:21 przez oyojg.)
9 luty 2010 14:20
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie7
Misiek19 Offline
Colonel GRID
**

Wypowiedź: #5
Jest jeszcze Avira. Też darmowa, ale nie wiem jak się spisuje, sam nie sprawdzałem. Chociaż kumpel twierdzi, że sobie radzi.
9 luty 2010 18:23
Roan Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedź: #6
Będzie ESET NOD32. A jakiś firewall? Coś na inne świństwa?
10 luty 2010 12:19
Flash999 Offline
Windows 7 PL
**

Wypowiedzi: 264
Poziom ostrzeżeń: 15%
Wypowiedź: #7
Albo ESET Smart Security. z firewalli to COMODO

Dane sprzętu dawaj do profilu, nie podpisu. Patrz: reguły,instrukcje,zasady. /zegarek
10 luty 2010 15:50
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
Roan Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedź: #8
Ok, mam wszystko.

Jeszcze pytanie. Czy zmieniać opcje dotyczące ochrony w firewallu, czy mają pozostać takie jakie program ustawił?

Aha, jeszcze jedno. Używać automatycznych aktualizacji Windowsa XP?
(Ta wypowiedź była edytowana: 11 luty 2010 18:17 przez Roan.)
11 luty 2010 10:36
tomangelo Offline
Użytkownik
**

Wypowiedzi: 276
Wypowiedź: #9
(11 luty 2010 10:36) Roan napisał(a):  Ok, mam wszystko.

Jeszcze pytanie. Czy zmieniać opcje dotyczące ochrony w firewallu, czy mają pozostać takie jakie program ustawił?

Aha, jeszcze jedno. Używać automatycznych aktualizacji Windowsa XP?

tak.

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy!

[Obrazek: wqdz690429546a.GIF] Piszę poprawnie po polsku.

89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!!
11 luty 2010 22:27
Misiek19 Offline
Colonel GRID
**

Wypowiedź: #10
(11 luty 2010 10:36) Roan napisał(a):  Aha, jeszcze jedno. Używać automatycznych aktualizacji Windowsa XP?

Jeśli windows oryginalny to owszem. Jeśli nie to lepiej nie, inaczej system Ci grzecznie zakomunikuje, że mogłeś paść ofiarą kradzionego softu.
11 luty 2010 23:26
Wyślij odpowiedź 

Skocz do: