Wyślij odpowiedź 
Brak Przycisków Wstecz,Dalej,Narzędzia etc. | Windows XP
Autor Wiadomość
golob11103 Offline
xBanned Hackx
*

Wypowiedzi: 36
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
Brak Przycisków Wstecz,Dalej,Narzędzia etc. | Windows XP
Witam. Mam problem. Zachciało mi się bawić w upiększanie systemu. Sciagnąłem plik w którym znajdowałysię podmianki żeby uzyskać jako taki wygląd Seven'a. Paczka zajmowala 13 mb i było w niej z 8 folderów z Extrasami itp. Wiekszosc zainstalowalem, a pozniej odinstalowałem. Stwierdziłem że skórka jednak najlepsza bo nie ''muli'' PC. Ale jednym z tych Extrasów było usunięcie tej górnej części okien. Zrobilem to zeby zobaczyc jak to wyglada.Nie chciałem tego badziewia,gdyż było zbędne. Był to plik rejestru.Ale Typ który to zrobił nie dał że tak powiem ''Unrejestru'' tego czegoś.Da się to jakoś naprawić ?
[Obrazek: 9caf0e7ae40c449em.jpg]
9 luty 2010 22:01
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn (H. P. Lovecraft)
Dzisiaj 05:23
 Reklamy Google
janek9602 Offline
NiGhT MaRuAdEr

Wypowiedzi: 2340
Poziom ostrzeżeń: 65%
Wypowiedź: #2
RE: Brak Przycisków Wstecz,Dalej,Narzędzia etc. | Windows XP
PPM na Mój Komputer w Menu Start->Właściwości->Zaawansowane->(Wydajność)Ustawienia->Efekty Wizualne i zaznacz ''Dopasuj do uzyskania najlepszego wyglądu'' , Zastosuj i Ok.

Kupię uszkodzony telefon ''Sagem MY 721X'' ze sprawnym wyświetlaczem , lub sam wyświetlacz do tego telefonu.
(Ta wypowiedź była edytowana: 9 luty 2010 22:43 przez janek9602.)
9 luty 2010 22:42
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
golob11103 Offline
xBanned Hackx
*

Wypowiedź: #3
Niestety nie działa. Wydaje mi się, że trzeba będzie pogrzebać w Rejestrze
10 luty 2010 01:23
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie8
Kane Offline
Czekam na Diablo 3

Wypowiedzi: 1465
Wypowiedź: #4
Przywrócić system?

Każdy rodzi się idiotą a potem nie wszyscy cokolwiek z tym robią.
10 luty 2010 01:38
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
janek9602 Offline
NiGhT MaRuAdEr

Wypowiedzi: 2340
Poziom ostrzeżeń: 65%
Wypowiedź: #5
(10 luty 2010 01:23) golob11103 napisał(a):  Niestety nie działa. Wydaje mi się, że trzeba będzie pogrzebać w Rejestrze

To użyj jakiegoś programu do przeczyszczenia rejestru z błędnych wpisów.

Kupię uszkodzony telefon ''Sagem MY 721X'' ze sprawnym wyświetlaczem , lub sam wyświetlacz do tego telefonu.
10 luty 2010 01:44
golob11103 Offline
xBanned Hackx
*

Wypowiedź: #6
Również nic nie daje. Czekam dalej na pomoc Wesoły
16 luty 2010 20:50
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie8
kojot08 Offline
Bywalec

Wypowiedzi: 514
Wypowiedź: #7
Odblokuj pasek narzędzi i sprawdź czy jakiś separator nie jest w jakimś rogu, może przez przypadek gdzieś przesunąłeś

Pozdrawiam, Kojot08
[Obrazek: wqdz690429546a.gif] Piszę poprawnie po polsku
16 luty 2010 20:54
bjwrc8 Offline
Linux Ubuntu

Wypowiedzi: 1257
Wypowiedź: #8
Z tego co napisałeś wynika że chcesz się tego pozbyć (wyglądu 7). To PPM na Ekran / Właściwości i ustaw kompozycję na Windows XP.

pozdrawiam, Bartek
16 luty 2010 20:55
Paweł01 Offline
Mocno wypieczony

Wypowiedzi: 4595
Wypowiedź: #9
Cytat:Ale jednym z tych Extrasów było usunięcie tej górnej części okien. Zrobilem to zeby zobaczyc jak to wyglada.Nie chciałem tego badziewia,gdyż było zbędne. Był to plik rejestru.Ale Typ który to zrobił nie dał że tak powiem ''Unrejestru'' tego czegoś.Da się to jakoś naprawić ?
Rozumiem, że zawartość tych gadżetów jest ściśle tajna i kolega się z nami tymi "perełkami" nie podzieli ?
Wrzuć ten cały bajzel (czytaj - skórkę, wpisy do zaimportowania do rejestru i inne pierdoły których użyłeś) na jakiś serwer i podaj do tego link. Tak będzie najprościej sprawdzić, co faktycznie zrobiłeś.

Po użyciu Combofix system nie startuje|Pobieranie AV na komputerze z infekcją Sality|Czego od Was zwykle chcę...|
SystemLook.exe|
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Kloss-J23
Jeżeli prowadziłem wątek i w nim nie odpowiadam przez 3 dni-proszę o przypomnienie na PW.
17 luty 2010 00:56
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: linux Przeglądarka: firefox
Wyślij odpowiedź 

Wątki podobne lub związane z obecnym
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatnia wiadomość
  GIMP - Brak możliwości użycia narzędzia pisania Ryniec 5 247 10 luty 2010 17:19
Ostatnia wiadomość: Ryniec
  Windows 7 - brak zasobów pamięci - brak miejsca w woluminie Sniper512 0 371 20 listopad 2009 15:40
Ostatnia wiadomość: Sniper512
  Program do tworzenia przycisków do stron w html ITTS 0 289 23 październik 2009 18:03
Ostatnia wiadomość: ITTS

Skocz do: