Wątek zamknięty 
Hacking - Sztuka penetracji (wyd. II )
Autor Wiadomość
opiotreko Offline
No ... To ja XD
*

Wypowiedzi: 71
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
Scared Hacking - Sztuka penetracji (wyd. II )
nie jestem pewien czy w dobrym miejscu to pisze ... ale dobra przejdę do rzeczy ... Potrzebuje ebooka (aby można było wydrukować ) książki Hacking - sztuka penetracji wydanie II ... niewiem czy wydanie I od II czymś się różnią ... ale wolał bym drugie ... z góry dzięki za pomoc ... :D
6 marzec 2010 22:35
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Ludzie w ogóle nie myślą, oni tylko myślą, że myślą. (Mark Twain)
Dzisiaj 17:56
 Reklamy Google
dakurels Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 19
Wypowiedź: #2
RE: Hacking - Sztuka penetracji (wyd. II )
http://helion.pl/ksiazki/hacpe2.htm

Wiesz, że nie lubimy tu piratów?
(Ta wypowiedź była edytowana: 7 marzec 2010 03:08 przez dakurels.)
7 marzec 2010 02:57
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
adamentium Offline
BAN

Wypowiedzi: 32
Wypowiedź: #3
o co chodzi z tą sztuką penetracji??
7 marzec 2010 12:49
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
brzegator27 Offline
Huragan

Wypowiedzi: 893
Wypowiedź: #4
( 7 marzec 2010 12:49) adamentium napisał(a):  o co chodzi z tą sztuką penetracji??

Może tutaj znajdziesz odpowiedź. Wesoły

Tworzenie nowego programu AnoCalc 1.0 – postępy(wartość przybliżona): 1%
[Obrazek: wqdz690429546a.GIF] Piszę poprawnie po polsku. Przynajmniej się staram.

„Wyobraź sobie, że gdy w każdy czwartek zwyczajnie zawiązujesz sobie buty, one eksplodują. Coś takiego cały czas dzieje się z komputerami i jakoś nikt na to nie narzeka.” Jeff Raskin
„Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” Albert Einstein
7 marzec 2010 12:59
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: ie7
opiotreko Offline
No ... To ja XD
*

Wypowiedź: #5
chodzi o to że miałem tą książke i zaczołem tylko czytać ... dopóki moja młodsza siostra z koleżankami nie zaczeła robić jakiś rysunków ... brali gazety i książki wyrywały i przykleiały na kartki ... oczywiście troszke mi jeszcze tej książki zostało ale ja bym wolał ją mieć w całośći ... dlatego potrzebuje tego e-booka ... w internecie coś znalazyłem to było spakowane w winrar-ze z hasłem ... a na stronce było podane złe hasło ... próbowałem programami odnaleść hasło ale nie udało się ... czy nie ma jakiejś szansy abym dostał tego e-booka ??
7 marzec 2010 14:11
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
zomzom Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 74
Wypowiedź: #6
nie. Poprostu użyj klienta sieci, mającej dwójkę między dwoma odwróconymi 'b'
8 marzec 2010 19:37
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: chrome
opiotreko Offline
No ... To ja XD
*

Wypowiedź: #7
poradziłem sobie ... mój kolega miał tą książke i dokserowałem sobie te kilka stron ... ale i tak dzięki za zainteresowanie :D
8 marzec 2010 22:25
dakurels Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 19
Wypowiedź: #8
@zomzom mówisz b2b? Co to jest?
10 marzec 2010 18:04
Ajgor Online
Red Heroes Group
Prowadzący

Wypowiedzi: 3608
Wypowiedź: #9
Zaczyna śmierdzieć piractwem. Zamykam, zanim posypią się bany.

NIE POMAGAM NA PRIVIE!!!
Pozdrawiam.
Ajgor
"Ktoś, kto musi używać wulgaryzmów do podkreślenia swojej wypowiedzi ma bardzo ograniczone słownictwo. Człowiek o bogatym słownictwie potrafi podkreślić wagę wypowiedzi bez używania wulgaryzmów"
10 marzec 2010 18:11
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Wątek zamknięty 

Wątki podobne lub związane z obecnym
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatnia wiadomość
  Hacking. Sztuka penetracji. - Czy to dobry wybór ? c0rdellpl 5 567 25 październik 2009 17:20
Ostatnia wiadomość: c0rdellpl

Skocz do: