Wystartował świąteczny konkurs PC Format! Zainteresowanych zapraszamy do TEMATU .

Odpowiedz 

w Mozilli nie działają filmiki na YouTube

Autor Wiadomość
Gering1993 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 465
Dołączył: XII 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #1
w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
Tak jak w temacie, jest dźwięk ale ekran czarny, gdy przesuwam pasek to na ekranie zostają ślady wskaźnika czasu znad paska.
Reinstall nie pomaga, dodam że w IE działa OK, tak samo filmiki na Wrzuta też działają ok z mozilli.

Swimming / Hardware - learning / O.S.T.R.
Jeśli w czymś doradzam, to jest to MOJE zdanie i może być ono błędne
STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy! Wpieniony
17 luty 2011 18:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
patrex990
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
Może jakiejś wtyczki nie masz zainstalowanej??
17 luty 2011 19:31
Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
Gering1993 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 465
Dołączył: XII 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #3
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
w tym rzecz że mam FLash Player najnowszy, nawet go reinstalowałem. Nadal to samo.

Swimming / Hardware - learning / O.S.T.R.
Jeśli w czymś doradzam, to jest to MOJE zdanie i może być ono błędne
STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy! Wpieniony
17 luty 2011 19:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
hard_player Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 766
Dołączył: XI 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #4
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
Może w AdBlock-u coś namieszałeś.
17 luty 2011 19:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
Gering1993 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 465
Dołączył: XII 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
Właśnie zauważyłem, że na Facebook'u filmiki z YT działają ok, czarny ekran mam tylko na stronie YouTube'a.
"Może w AdBlock-u coś namieszałeś. " To znaczy? Jak to spradzic ?

Swimming / Hardware - learning / O.S.T.R.
Jeśli w czymś doradzam, to jest to MOJE zdanie i może być ono błędne
STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy! Wpieniony
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17 luty 2011 19:49 przez Gering1993.)
17 luty 2011 19:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
hard_player Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 766
Dołączył: XI 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #6
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
Kliknij środkowym przyciskiem w ikonke Adblocka i spróbuj odtworzyć.
17 luty 2011 19:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Gering1993 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 465
Dołączył: XII 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
a gdzie ona jest (ikona) ?

Swimming / Hardware - learning / O.S.T.R.
Jeśli w czymś doradzam, to jest to MOJE zdanie i może być ono błędne
STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy! Wpieniony
17 luty 2011 20:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
hard_player Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 766
Dołączył: XI 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #8
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
Masz w ogóle zainstalowany AdBlock? Jeżeli tak to ikona powinna znajdować się obok pasku adresu po prawej stronie.
Coś takiego:
[Obrazek: logo-adblock-plus.png]
17 luty 2011 20:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Gering1993 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 465
Dołączył: XII 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #9
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
nie, nie mam go. Jeszcze dodam że gdy na filmiku klikne ikone Pop out, to w oknie filmik działa, a normalnie nadal jest to samo ;/

Swimming / Hardware - learning / O.S.T.R.
Jeśli w czymś doradzam, to jest to MOJE zdanie i może być ono błędne
STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni userzy! Wpieniony
17 luty 2011 20:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
hard_player Offline
Bywalec
***

Liczba postów: 766
Dołączył: XI 2009
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #10
RE: w Mozilli nie działają filmiki na YouTube
A przeglądarkę przeinstalowywałeś? Może wyczyść dane prywatne.
17 luty 2011 20:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Odpowiedz 

Użytkownicy forum szukali:
youtube nie działa na mozillinie działa youtube na mozilliyoutube nie działa mozillamozilla nie działa youtubemozilla youtube nie działanie działaja filmiki na youtubemozilla firefox nie działa youtubemozilla filmy nie działająfilmy na youtube nie działająpo zainstalowaniu nowej mozilli nie działają filmiki

Podobne wątki (w Mozilli nie działają filmiki na YouTube)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Co jeszcze zrobić, żeby filmiki na Youtube były jeszcze płynniejsze? krysztal 2 834 21 wrzesień 2013 15:55
Ostatni post: krysztal
  Filmiki z YouTube.com ciągle się tną. informatyk94 14 17867 13 styczeń 2013 12:45
Ostatni post: adrian2
  Camtasia w jakiej rozdzielczosci wrzucac filmiki na youtube ? adi1529 2 1679 13 styczeń 2013 12:14
Ostatni post: Drawix



Skocz do:


Wybrane wątki (w Mozilli nie działają filmiki na YouTube)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  BlueScreen pankosiak 0 502 5 luty 2013 21:39
Ostatni post: pankosiak
  Windows Media Player problem z minimalizacją L3nox 0 1114 5 luty 2013 21:23
Ostatni post: L3nox
  Komunikat "Opóźniony zapis nie powiódł się" AdiOSaa 0 573 5 luty 2013 21:12
Ostatni post: AdiOSaa
  Nie uruchamiający się Win7 na laptopie . QaZ3R 0 361 5 luty 2013 20:12
Ostatni post: QaZ3R
  Error loading operating system na windows 7 aris164 2 1322 5 luty 2013 19:26
Ostatni post: aris164
  Problem z sterownikami mikrus18 0 513 5 luty 2013 19:07
Ostatni post: mikrus18
  Pomoc kompletnemu laikowi user007 4 516 5 luty 2013 19:02
Ostatni post: user007
  Windows 8 problem, "Ekran śmierci" Mauhan 10 2410 5 luty 2013 18:40
Ostatni post: Mauhan
  Dxtory nie nagrywa World of Tanks szerwony 0 593 5 luty 2013 17:46
Ostatni post: szerwony
  Zepsuty Windows 8 po użyciu ATI uninstall utility MrGohut 0 459 5 luty 2013 16:18
Ostatni post: MrGohut
  Windows 8 Samsung NP350V5C-S09PL Zacinanie systemu vance14 1 4005 5 luty 2013 15:02
Ostatni post: Juntao
  Problem z instalacją Windows xp jajczokox 4 663 5 luty 2013 14:53
Ostatni post: jajczokox
  BIOS checksum error - nagrywanie dyskietki startowej (ECS k7vza 1.0) Adzio 0 519 5 luty 2013 14:31
Ostatni post: Adzio
  Instalacja windows 98 problem oksit 15 2125 5 luty 2013 12:55
Ostatni post: oksit
  Jak poprawić wydajność starego pc z xp pcmaniakos 29 15542 5 luty 2013 12:40
Ostatni post: Rincewind