Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Auslogics BoostSpeed, brak...

#1
Auslogics BoostSpeed, brak...
Po instalacji Auslogics BoostSpeed wszystko ok, oprcz jednego - nie mogę w żadnym innym programie wpisać kreskowanego o (no właśnie nie mogę u kreskowanego Wesoły) inne polskie znaki działają bez problemu. Po deinstalacji programu problem znika. Jakieś lekarstwo?

win xp sp2
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#2
RE: Auslogics BoostSpeed, brak...
Chyba programik sobie zarezerwował skrót. Jak aplikacja dobra to może i ma nawet edytor skrótów, który mógł by zmienić skrót...
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#3
RE: Auslogics BoostSpeed, brak...
To ja może podepne się pod ten sam temat by nie tworzyć nowego o tym samym programie.
Mianowicie jak włączam "Auslogics BoostSpeed" to zawiesza mi sie po kilku minutach nic nie moge w nim zrobić.
Mam system:win 98 750Mhz i 256 ramu.
Więc technicznie powinien działać. Drodzy użytkownicy w czym jest problem.
 System operacyjny: windows_98_nt Przeglądarka: firefox
#4
RE: Auslogics BoostSpeed, brak...
Oto instrukcja jak pozbyć się problemów z "ó":

Aby można było znowu cieszyć się z "ó" należy wybrać z menu programu: Boost Windows - Optymize System Memory - Settings i zmienić skrót klawiaturowy w pozycji Optimize memory when user presses, na np. [Ctrl]+[Alt]+[K].

Pozdrawiam!
Sebastian Malinowski
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#5
RE: Auslogics BoostSpeed, brak...
:D hurrra, zadziałało, serdeczne dzięki Brawa
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#6
RE: Auslogics BoostSpeed, brak...
Dzięki wielkie Sebastian M! Wesoły Problem naprawiony.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Auslogics BoostSpeed, brak...)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ściana Uszkodzona instalka Auslogics BootSpeed8 raibon 1 8183 08.12.2015, 13:35
Ostatni post: Sebastian M
  AUSLOGICS BOOSTSPEED 8.0 - Problem licencji po aktualizowania nowej wersji Extra_93 1 9179 13.09.2015, 19:00
Ostatni post: m.konderski
  Problem z rejestracją Auslogics Boost Speed 5 SE. aurogne 6 11591 09.04.2011, 18:00
Ostatni post: aurogne

Skocz do:


Wybrane wątki (Auslogics BoostSpeed, brak...)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Płyta z PC Format 7/2018 nie działa! SniperGaming 3 11464 29.06.2018 08:21
Ostatni post: dawidsab
Scared Easy Screen OCR 1.2 led4 5 11850 14.06.2018 17:01
Ostatni post: led4
  System Mechanic z płyty 6/2018 aktywował się na 30 dni, zamiast na pół roku Bezet 0 11209 18.05.2018 15:16
Ostatni post: Bezet
Ściana zmiana adresu email YoRGuS 2 12008 26.04.2018 09:03
Ostatni post: YoRGuS
Sad AudioDirector 7LE zły kod Sławek-53 0 12338 13.04.2018 21:33
Ostatni post: Sławek-53
  Instalacja programów bez DVD sl@veq 7 13416 12.04.2018 12:29
Ostatni post: xikom
  SableMaze Sinister Knowledge CE [5/18] ~Anonim 0 11074 10.04.2018 19:37
Ostatni post: ~Anonim
  BoostSeed9 z płyty 4/2018 Calmin 1 11739 01.04.2018 20:01
Ostatni post: ~Anonim
  CyberLink PowerDirector 14LE bielaczek 1 16499 08.03.2018 16:05
Ostatni post: Emmers
Cry Płytka miała zużyty kod Davaddyn 1 10638 05.03.2018 21:01
Ostatni post: koneton
Question "ESET Smart Security 11" z DVD nr. 03/2018 - kilka pytań. dawidsab 6 13685 22.02.2018 08:01
Ostatni post: dawidsab
Shy Problemy z odczytem kodów nadrukowanych na DVD i... Pewien pomysł. dawidsab 5 12224 13.02.2018 12:30
Ostatni post: ~Anonim
  Rejestrowanie programu pyraj 0 10466 10.01.2018 19:50
Ostatni post: pyraj
  Problem z Produktem M4teoo 11 26012 28.12.2017 08:17
Ostatni post: dawidsab
  Power Director 15LE bielaczek 4 12090 09.11.2017 00:06
Ostatni post: bielaczek