Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Autoplay działa tylko częściowo ,Jak włączyć bezpieczne usuwanie sprzętu.

#1
Autoplay działa tylko częściowo ,Jak włączyć bezpieczne usuwanie sprzętu.
Potrzebuje pomocy Autoplay mam włączony tylko żeby uruchomić instalator albo grę z płyty to muszę czekać i dać na mój komputer gdzie ikona zmienia się natomiast nie uruchamia się automatycznie. Dzieje mi się tak po zrobieniu loga z ComboFix ,dodatkowo nie mam bezpiecznego usuwania sprzętu. Przyzwyczaiłem się już do autoplayu dlatego proszę o pomoc szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem zmieniłem wartość klucza: HKLM\System
CurentControlSet\Services\Cdrom ustawiłem AutoRun z 0 na 1 i tylko pojawia się ikona aplikacji ale trzeba ją dwukrotnie bo inaczej nawet po 5 minutach nic się nie wyświetli... Oraz jak włączyć bezpieczne usuwanie sprzętu?
Dodam jesli chodzi o Autoplay ,że w ustawieniach nagrywarki mam monituj za każdym razem aby wybrać akcję ale ustawienie zawsze wykonuj pokaż pliki i foldery tez nic nie daje proszę o pomoc. Przynajmniej chcę wiedzieć jaki klucz rejestru odpowiada za bezpieczne usuwanie sprzętu i jakie wartośći nalezy zmienić ,żeby działało i bezpieczne usuwanie sprzętu i Autoplay.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Użytkownicy forum szukali:
bezpieczne usuwanie sprzętu jak włączyćbezpieczne usuwanie sprzętu nie reagujebezpieczne usuwanie z konmoutera gdzie sie wlaczajak uruchomić bezpieczne usuwanie sprzętujak włączyć bezpieczne usuwanie sprzetujak włączyć bezpieczne usuwanie sprzętu

Podobne wątki (Autoplay działa tylko częściowo ,Jak włączyć bezpieczne usuwanie sprzętu.)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Notepad++,wyrażenia regularne i usuwanie tekstu raxer 0 854 18.01.2019, 12:58
Ostatni post: raxer
  windows edge usuwanie mariusz99771 2 1108 15.12.2018, 19:08
Ostatni post: stens
  Nie mogę włączyć ADMINISTRATORA. IXerPL 5 5390 26.01.2018, 22:04
Ostatni post: broda99

Skocz do:


Wybrane wątki (Autoplay działa tylko częściowo ,Jak włączyć bezpieczne usuwanie sprzętu.)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Lenovo Z580 - HotKeys KUBOWON 0 3770 06.11.2018 17:07
Ostatni post: KUBOWON
  Aktywacja partycji recovery (jest widoczna) piotrkovski 9 5382 04.11.2018 06:46
Ostatni post: stens
  Windows 7 na dell dimension 9200 torcher15 5 4231 01.11.2018 11:20
Ostatni post: kamel16
  Automatyczne włączanie proxy 127.0.0.1 W o j a k 2 4219 28.10.2018 22:58
Ostatni post: W o j a k
  Słaby laptop - lepiej linux czy windows 10? Hang 13 9276 26.10.2018 17:38
Ostatni post: kamel16
  Instalacja systemu na HP Compaq 6005 Pro todo 2 4568 26.10.2018 05:27
Ostatni post: Michu_PL
  ŁĄCZNOŚĆ qwenn1239 1 3712 25.10.2018 14:58
Ostatni post: broda99
  Nowa instalacja W10 - brak ciemnego motywu w eksploratorze lucas7911 2 5412 25.10.2018 13:14
Ostatni post: lucas7911
  Rozszerzenie partycji systemowej. showtime90 1 3935 25.10.2018 00:20
Ostatni post: Officer Crabtree
  Powiększenie video przy odtwarzaniu maciomen201 1 3915 24.10.2018 12:57
Ostatni post: maciomen201
  Instalacja Windows 7, system nie widzi myszki i klawiatury. torcher15 0 3779 24.10.2018 11:41
Ostatni post: torcher15
Ściana Walka z Origin. Crossive 1 4303 14.10.2018 23:54
Ostatni post: Crossive
Question Dziwne zachowanie klawiatury numerycznej RobertIS 0 3954 14.10.2018 08:11
Ostatni post: RobertIS
  Własny Trainer david003 2 4103 13.10.2018 21:43
Ostatni post: david003
  Emulator PS3 na PC david003 1 4200 12.10.2018 22:26
Ostatni post: pieterman09