02.02.2020, 14:17
Brak dźwięku, próbowałem wszystkiego
Plyta glówna: ASRock Z68 Extreme4 Gen3
CPU: Intel Core i7 3770k
Chlodzenie: Freezer 34 eSports duo
Obudowa: Gladius m40 pure black
Dysk: ssd 128gb
Zasilacz: xfx pro core 550w
Karta Graficzna: MSI ATI Radeon R9 280X Gaming 3GB
RAM: 2x4GB Ballistix Sport 1333MHz
System Operacyjny: Win 10 pro 64bit
Monitor:BenQ 27" GW2760HS
Problem z brakiem dzwieku pojawil sie prawdopodobnie po wyjeciu i wlozeniu spowrotem karty graficznej ale nie mam pewnosci czy jest tak na pewno.
Sprawdzalem juz chyba wszytsko, reinstal sterowników i kontrolera. Aktualizacja biosu, 2 razy reinstal windowsa. Dzwiek dziala na glosnikach usb, oraz w monitorze przez hdmi, glosniki 5.1 podpiete do do karty zintegrowanej jednak nie chca wydac dzwieku.
Zdaniem systemu wszystko gra, gdy daje test, zielone skazniki skacza choc nic nie slychac.
Po pierwszym reinstalu systemu zadzialaly na jakies 3minuty ale potem juz cisza. Podczas uruchamiania komputera coś tam w nich pyka ale to tyle. Nie mam pojęcia co robić
CPU: Intel Core i7 3770k
Chlodzenie: Freezer 34 eSports duo
Obudowa: Gladius m40 pure black
Dysk: ssd 128gb
Zasilacz: xfx pro core 550w
Karta Graficzna: MSI ATI Radeon R9 280X Gaming 3GB
RAM: 2x4GB Ballistix Sport 1333MHz
System Operacyjny: Win 10 pro 64bit
Monitor:BenQ 27" GW2760HS
Problem z brakiem dzwieku pojawil sie prawdopodobnie po wyjeciu i wlozeniu spowrotem karty graficznej ale nie mam pewnosci czy jest tak na pewno.
Sprawdzalem juz chyba wszytsko, reinstal sterowników i kontrolera. Aktualizacja biosu, 2 razy reinstal windowsa. Dzwiek dziala na glosnikach usb, oraz w monitorze przez hdmi, glosniki 5.1 podpiete do do karty zintegrowanej jednak nie chca wydac dzwieku.
Zdaniem systemu wszystko gra, gdy daje test, zielone skazniki skacza choc nic nie slychac.
Po pierwszym reinstalu systemu zadzialaly na jakies 3minuty ale potem juz cisza. Podczas uruchamiania komputera coś tam w nich pyka ale to tyle. Nie mam pojęcia co robić