01.12.2009, 15:20
RE: Co lepsze Xbox 360 Elite czy Play Station 3 ?
To było normalne, że tu będzie kłutnia i nawet nie mówcie, że wy się nie kłucicie
Ja kupowałem konsole po to żeby pograć, bo komputer mam za słaby, a wymiana podzespołów mijała się z celem ,bo by mnie to za drogo kosztowało, kupiłem więc xbox-a 360 arcade za 700 zł i do gier jest super, filmy również na nim oglądam... choć do filmów zdecydowanie lepszy jest ps3 dzięki blu-ray, Moje zdanie na temat grafiki jest takie: na obu konsolach jest równa, zaraz zaczniecie mówić "niee na xbox-ie jest lepsza" a inni że na ps3, tylko wystarczy zobaczyć porównania jeżeli grafika się różni to minimalnie i w jednej grze lepsza jest na ps3, a w drugim na xbox 360. Autorowi wątku polecam xbox-a 360 jeżeli chce na nim grać i tylko od czasu do czasu obejrzeć sobie jakiś tam film, ps3 polecam jeżeli raczej będzie się skupiało na oglądaniu filmów, a granie zostawić na drugim planie, jeszcze jedna uwaga ps3 ma menu w języku angielskim, oczywiście wystarczy znać podstawy angielskiego tylko np. mój kolega nie potrafił konsoli do internetu podłączyć, bo z angielskim u niego słabo
a ps3 ma ogólnie menu trudniejsze od xbox-a do zaczajenia. Uwaga to co tu napisałem to moje zdanie i ktoś może się ze mną nie zgadzać, a nawet jestem pewien że tak będzie, najlepjej jak autor powie czy dokonał już decyzji i jakiej.

Hurtownia akcesoriów meblowych z własnym sklepem online! Wszystko co niezbędne do produkcji mebli. Akcesoria meblowe sklep online