Liczba postów: 14
Liczba wątków: 6
11.05.2014, 13:28
Czy to wina xspit'a ?
Witam,
3 dni temu rozmawiałem z kolegami na skype, zainstalowałem program xspit i mikrofon przestał działać ;/ Nie wiem czy to przypadek, że akurat wtedy mikrofon przestał działać.
Czy to możliwe żeby to się stało przez ten program ?
Co mam terasz zrobić aby dalej działał mi mikrofon ?
Liczba postów: 2139
Liczba wątków: 8
11.05.2014, 15:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.05.2014, 15:18 przez piotr8.)
RE: Czy to wina xspit'a ?
Nie znam tego programu, ale jest to możliwe. Zacząłbym od Panelu sterowania/Dźwięki i urządzenia.... i sprawdzenia urządzeń domyślnych, a także ustawień w skype... Najlepiej dokładnie odinstalować ten program za pomocą np. Revo Uninstallera i odinstalować i zainstalować sterowniki karty muzycznej , przy okazji warto sprawdzić czy na stronie producenta płyty (mowa o karcie zintegrowanej) niema nowszych sterowników.
.............................................................................................
"Człowiek rozsądny dostosowuje się do świata. Człowiek nierozsądny usiłuje dostosować świat do siebie. Dlatego wielki postęp dokonuje się dzięki ludziom nierozsądnym".
(— George Bernard Shaw )
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 6
16.05.2014, 20:32
RE: Czy to wina xspit'a ?
Dziękuję !
Wszedłem do Dźwięki i urządzenia audio > Audio > Nagrywanie dźwięku > Głośność i okazało się że miałem po prostu wyciszony mikrofon... chociaż go nie wyciszałem
Dzięki wielkie, do zamknięcia