~Anonim
Niezarejestrowany
13.01.2009, 23:03
Eon Cineo 2GB i obsługa microSDHC
Witam. Otóż przeczytałem na pclabie reckę slide-r i cineo i jest tam napisane, że ma czytnik micro sd jednak bez kompatybilnosci z sdhc. Czy to prawda? Jeśli tak to strasznie bym się wku***ł, ponieważ zamówiłem Pentagram Eon cineo 2GB i
tą kartę pamięci ponieważ nie było cineonów 4GB. Jeśli on mi jej nie obsłuzy to napiszę do producenta o zwrot pieniędzy za podawanie fałszywych informacji, ponieważ na stronce jest wyraźnie napisane: Pentagram eon cineo czytnik microSD/SDHC.
Jak to jest, ze człowiek pomaga innym, ale kiedy on potrzebuje prostej pomocy pod postacia odpowiedzi, nie uzyskuje jej?
Liczba postów: 10373
Liczba wątków: 147
14.01.2009, 22:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2009, 22:29 przez Ajgor.)
RE: Eon Cineo 2GB i obsługa microSDHC
A jakiej pomocy tu oczekujesz? Słów otuchy? Po prostu zanim coś kupisz, najpierw powinieneś znać na pamięć wszystkie opinie na temat tego, co chcesz kupić... I wszystkich sprzętów pokrewnych/konkurencyjnych.
Po za tym pisanie jednego posta pod drugim stanowi złamanie regulaminu forum. Nawet jak jesteś wkurzony.
Na razie tylko połączę posty. A na przyszłość pamiętaj, że istnieje coś takiego, jak przycisk "edytuj".
Pozdrawiam.
Ajgor
~Anonim
Niezarejestrowany
14.01.2009, 23:55
Ajgor to dobry człowiek!
RyanSS nikt nie odpowiedział na twoje pytanie zapewne dlatego, że nikt nie miał doczynienia z tym odtwarzaczem. Zresztą nic w tym dziwnego, to tak jak by sobie w stopę strzelić. Na kłopoty Bednarski ... przepraszam Pentagram.
~Anonim
Niezarejestrowany
15.01.2009, 21:21
No więc kupiłem godzisiaj i obsługuje SDHC, temat do zamknięcia.
"a jakiej pomocy tu oczekujesz?Słów otuchy?" - nie słów typu "tak" or "nie"

Miałem napisać recke dla kupujących, ale jakoś nie zamierzam tracić czasu....
~Anonim
Niezarejestrowany
16.01.2009, 00:32
I O'K i tak tego g..wna nikt nie kupuje, to po co recenzja. Jak g...no śmierdzi każdy wie.