Forum jest nowo powstale i trzeba psiac artykuly zeby bylo co czytac....... moze z czasem przybedzie ludzi aby dodawac nowe info o grach. Jesli grales w jakas gre i jest tam ocen ja w odpowiedzi. Jesli chcesz przyczynic sie do rozwoju forum zakladaj tematy i zwolaj kolegow. Zapraszam serdecznie http://www.gramy.oz.pl
Forum mi się podoba, jak je rozreklamujesz to ma szansę na przybycie większej rzeszy użytkowników. Teraz dużo ludzi tworzy własne fora, ale te mi się spodobało.
06.08.2006, 11:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.08.2006, 11:28 przez jeszka.)
RE: Forum Gramy
No wlasnie logo nie umiem zbytnio robic jesli jest ktos chetny bardzo bym prosil o utworzenie.
Dzieki za mile slowa tylko teraz artykuly wrzucac do kazdego dzialu to jest meczace, a zeby przyciagnac uzytkownikow musi byc cos do czytania komentowania........
Dobra... Pomogę Ci ... Zarejestruję się i napiszę kilka (w porywach do kilkudziesięciu ) postów... Ale sam ze sobą nie będę pisał... Mogę jedynie pozaczynać tematy ... Spróbuj zaprosić jeszcze kilka/kilkanaście osób na to forum
Nie wiem,czy tylko u mnie szerokoość forum jest tak duża,ale przypuszczam,że w PA musisz zmienić szerokość obramowania. kliknij
To tylko taka wstępna uwaga.