05.11.2013, 20:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2013, 20:40 przez ShepHerd90.)
GeForce 250 i call of duty ghosts
Wiec tak jak w temacie. Jestem posiadaczem karty graficznej GeForce gts 250.
Chciałbym kupić gre pt. "Cod:Ghosts" .
Niestety z tego co widzę moja karta nie spełnia wszystkich wymagań
Call of Duty Ghost
Wymagania:
System operacyjny: Windows 7 (64-bit) lub Windows 8 (64-bit)
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz lub AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz
Pamięć operacyjna: 6 GB
Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca
Karta graficzna: Nvidia GeForce GTS 450 lub AMD Radeon HD 5870 z obsługą DirectX 11
Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX
Jak widać powyżej potrzeba min. GeForce gts 450.
Cały problem leży w karcie graficznej gdyż resztę sprzętu mam powyżej minimalnych wymagań.
I tutaj rodzi sie pytanie. Wiadomo cod pójdzie na mojej karcie ale czy moja karta "współpracuje" z direct X 11 którego wymaga cod.
Około rok temu wymienialem windowsa xp na win 8 z powodu call of duty black ops 2 który rzekomo tez wymagał directx 11. Cod bo2 chodził bardzo dobrze na moim kompie
I teraz ponawiam pytanie dla którego założyłem ten post.
- Czy karta geforce 250 obsługuje DirectX 11???
Przepraszam za double post.
-Wymienialem windowsa xp na 8 wlasnie ze względu directx.
-z tego co czytałem gdy komp nie spełnia min. Wymagań na ekranie pojawia sie Error dotyczący "niespełnienia przez komputer minimalnych wymagań" moge dać linka do zdjęcia w miarę potrzeb.
Oczywiście nie chciałbym kupić cod ghosts i dowiedzieć sie ze mój komp czegoś nie spełnia. -.-"
;)
Chciałbym kupić gre pt. "Cod:Ghosts" .
Niestety z tego co widzę moja karta nie spełnia wszystkich wymagań
Call of Duty Ghost
Wymagania:
System operacyjny: Windows 7 (64-bit) lub Windows 8 (64-bit)
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz lub AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz
Pamięć operacyjna: 6 GB
Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca
Karta graficzna: Nvidia GeForce GTS 450 lub AMD Radeon HD 5870 z obsługą DirectX 11
Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX
Jak widać powyżej potrzeba min. GeForce gts 450.
Cały problem leży w karcie graficznej gdyż resztę sprzętu mam powyżej minimalnych wymagań.
I tutaj rodzi sie pytanie. Wiadomo cod pójdzie na mojej karcie ale czy moja karta "współpracuje" z direct X 11 którego wymaga cod.
Około rok temu wymienialem windowsa xp na win 8 z powodu call of duty black ops 2 który rzekomo tez wymagał directx 11. Cod bo2 chodził bardzo dobrze na moim kompie
I teraz ponawiam pytanie dla którego założyłem ten post.
- Czy karta geforce 250 obsługuje DirectX 11???
Przepraszam za double post.
-Wymienialem windowsa xp na 8 wlasnie ze względu directx.
-z tego co czytałem gdy komp nie spełnia min. Wymagań na ekranie pojawia sie Error dotyczący "niespełnienia przez komputer minimalnych wymagań" moge dać linka do zdjęcia w miarę potrzeb.
Oczywiście nie chciałbym kupić cod ghosts i dowiedzieć sie ze mój komp czegoś nie spełnia. -.-"
;)