26.04.2022, 20:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.04.2022, 20:44 przez tomek1255.
Powód edycji: Dopiska
)
Laptop gamingowy do 3000/3700.
Witam potrzebuję jakiegoś natchnienia od Was w znalezieniu laptopa gamingowego do wyżej podanej kwoty. Od trzech dni przeglądam różnego rodzaju strony w poszukiwaniu i nic konkretnego nie mogę namierzyć, a może i mogę ale za dużo laptopów. Obecnie mam jakiegoś hp z ryzen + karta graficzna radeon. Na procesor nie narzekam natomiast karta cały czas nawala, niebieski ekran itd. Jeżeli macie jakieś propozycje to prosiłbym o pomoc. Interesuje mnie oferta z systemem operacyjnym (bez różnicy czy to windows 10 czy 11). Za duży wybór jeśli chodzi o wybranie coś samemu. Zdaję sobie sprawę , że w tym budżecie nie mogę liczyć na full grafikę, zdaję sobie z tego sprawę. Będę wdzięczny za pomoc
1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa? - 3000/3700
2. Wielkość matrycy(w calach) - 15,6
3. Do czego będzie wykorzystywany? (np. gry*, grafika 3d, internet) - gry, internet
4. Czy musi być z systemem? - tak
5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy(głośność/temperatury)? - nie zwracam
6. Dodatkowe uwagi (np. preferowany rodzaj matrycy) - brak uwag

1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa? - 3000/3700
2. Wielkość matrycy(w calach) - 15,6
3. Do czego będzie wykorzystywany? (np. gry*, grafika 3d, internet) - gry, internet
4. Czy musi być z systemem? - tak
5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy(głośność/temperatury)? - nie zwracam
6. Dodatkowe uwagi (np. preferowany rodzaj matrycy) - brak uwag