23.09.2019, 20:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.09.2019, 20:32 przez lluukkas.
Powód edycji: dopiska
)
Laptop na cyberpunk
Cześć,
1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa?
Jak najmniej, aby pokryć poniższe wymagania.
2. Wielkość matrycy(w calach)
+14
3. Do czego będzie wykorzystywany? (np. gry*, grafika 3d, internet)
CYBERPUNK 2077
internet
filmy
office
4. Czy musi być z systemem?
nie
5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy(głośność/temperatury)?
Niekoniecznie, ale fajnie jakby się nie grzał bardzo mocno.
6. Dodatkowe uwagi (np. preferowany rodzaj matrycy)
brak
Generalnie sprawa wygląda tak, że mam PCta, na którym gram w Fifię przez pada do xboxa, gram w wiedzmina, gta V czy też np Assasiny, jednak będę chciał sprzedać PCta i kupić laptopa - będzie on potrzebny miedzy innymi do pracy (poczta, office itp) ale będę chciał grać na nim w Cyberpunka 2077 jak już wyjdzie - warunek konieczny :p
Myślałem o xbox czy PS, ale próbowałem np w wiedzimna grac na padzie i nie wyobrażam sobie gry innym sposobem w tego typu gry niż myszką i klawaturą.
Co polecacie? Fajnie jakby mógł uciągnąć granie z podpięciem do telewizora np. przez hdmi.
1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa?
Jak najmniej, aby pokryć poniższe wymagania.
2. Wielkość matrycy(w calach)
+14
3. Do czego będzie wykorzystywany? (np. gry*, grafika 3d, internet)
CYBERPUNK 2077
internet
filmy
office
4. Czy musi być z systemem?
nie
5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy(głośność/temperatury)?
Niekoniecznie, ale fajnie jakby się nie grzał bardzo mocno.
6. Dodatkowe uwagi (np. preferowany rodzaj matrycy)
brak
Generalnie sprawa wygląda tak, że mam PCta, na którym gram w Fifię przez pada do xboxa, gram w wiedzmina, gta V czy też np Assasiny, jednak będę chciał sprzedać PCta i kupić laptopa - będzie on potrzebny miedzy innymi do pracy (poczta, office itp) ale będę chciał grać na nim w Cyberpunka 2077 jak już wyjdzie - warunek konieczny :p
Myślałem o xbox czy PS, ale próbowałem np w wiedzimna grac na padzie i nie wyobrażam sobie gry innym sposobem w tego typu gry niż myszką i klawaturą.
Co polecacie? Fajnie jakby mógł uciągnąć granie z podpięciem do telewizora np. przez hdmi.