20.08.2012, 14:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.08.2012, 15:12 przez misiek111232.)
Lumia 710 vs Neo V
Witam.
Mam 600 zł na kupno telefonu. Dzięki waszej pomocy mój wybór zmniejszył się tylko do dwóch modeli:
- Neo V
_ Lumia 710
Lumie 710 kupie nową na allegro niestety Neo v tylko używany.
W telefonie funkcje jakie będę używał najczęściej to:
- Rozmowy
- Internet
- Nawigacja
- Gry
- SMS
Który telefon będzie lepszym rozwiązaniem? Na androida jest dużo więcej aplikacji gier ale znów windows jest podobno szybszy.
Android jest według mnie ładniejszy a w windowsie odstrasza trochę mnie lista aplikacji zamiast menu. A znów wolał bym nowy tel kupić za te pieniądze niż używany
Panowie i panie proszę o szybką odpowiedź ponieważ znalazłem dobrą ofertę na allegro i nie chce żeby ktoś mi ją sprzątnął
A w orange ile kosztuje wymiana sim na micro sim?
T-mobile są simlock? czy nie? bo gość nie ma jak sprawdzić bo nie ma kary micro smim
Mam 600 zł na kupno telefonu. Dzięki waszej pomocy mój wybór zmniejszył się tylko do dwóch modeli:
- Neo V
_ Lumia 710
Lumie 710 kupie nową na allegro niestety Neo v tylko używany.
W telefonie funkcje jakie będę używał najczęściej to:
- Rozmowy
- Internet
- Nawigacja
- Gry
- SMS
Który telefon będzie lepszym rozwiązaniem? Na androida jest dużo więcej aplikacji gier ale znów windows jest podobno szybszy.
Android jest według mnie ładniejszy a w windowsie odstrasza trochę mnie lista aplikacji zamiast menu. A znów wolał bym nowy tel kupić za te pieniądze niż używany
Panowie i panie proszę o szybką odpowiedź ponieważ znalazłem dobrą ofertę na allegro i nie chce żeby ktoś mi ją sprzątnął

A w orange ile kosztuje wymiana sim na micro sim?
T-mobile są simlock? czy nie? bo gość nie ma jak sprawdzić bo nie ma kary micro smim