~Anonim
Niezarejestrowany
17.12.2007, 16:16
Microsoft zabiera głos w sprawie Opery
Kilka dni temu norweska firma zwróciła się do Komisji Europejskiej, aby nakazała Microsoftowi usunięcie Internet Explorera z systemu Windows bądź preinstalowanie różnych przeglądarek. Opera sugeruje, że w takim przypadku użytkownik miałby wybór. Microsoft odpowiada...
Czytaj więcej...
~Anonim
Niezarejestrowany
17.12.2007, 16:33
RE: Microsoft zabiera głos w sprawie Opery
Jeszcze czego. Ci z Microsoftu zepsuliby operę.
~Anonim
Niezarejestrowany
17.12.2007, 16:53
Na jakiej podstawie tak twierdzisz ?
~Anonim
Niezarejestrowany
17.12.2007, 19:02
IE to syf, Opera jest dobra, ale oni są tak świetni, że potrafiliby ją zepsuć na własny użytek.
~Anonim
Niezarejestrowany
17.12.2007, 19:08
Nie pytałem co to jest IE. Pytałem na jakiej podstawie wniosek, że MS zepsułby (cokolwiek miałoby to znaczyć) Opere, której sami nie zrobili i nie maja do niej żadnych praw autorskich.
~Anonim
Niezarejestrowany
17.12.2007, 21:46
To są tacy ludzie którzy wszystko psują, ich te zabezpieczenia, ehhhh... Każdy "dureń" mógłby podłożyć pod ich systemy jakiegoś "syfa".
~Anonim
Niezarejestrowany
17.12.2007, 23:57
I Solaris kupa kiedy admin d....
I to chyba na tyle mojej dyskusji z Toba bo widze, że żadnych argumentów nie masz. Nawet nie potrafisz sobie poradzić z Windowsem skoro takie brednie wypisujesz.
Liczba postów: 876
Liczba wątków: 363
27.12.2007, 12:53
Ale niby gdyby w ogóle nie było przeglądarki to gorzej by było. Ja też jak zaczynałem byłem zielony i korzystałem z IE ale teraz z firefoxa. Ale jak ktoś nie chce się tym interesować to będzie uzywać takiej przegladarki jaką ma na kompie
~Anonim
Niezarejestrowany
28.12.2007, 03:45
Ie musi zostać ponieważ wtedy winda laikom sie nie opłaca,a preinstalowanie różnych przeglądarek wpłynęłoby na niekorzyść giganta ponieważ nie mógłby wtedy konkurować z innymi autorami przeglądarek
~Anonim
Niezarejestrowany
01.01.2008, 17:55
no to jak mowisz ze zepsuli by ja to nie uzywaj windowsa od microsofta tylko linuxa