Posiadam router TP Link Archer C7 ac1750 od jakiegoś czasu zauważyłem że nie jestem się w stanie z nim połączyć przez 192.168.0.1 w sensie wyskakuje hasło i login wpisuje zatwierdzam i mieli w nieskończoność hasło i login dobre ponieważ w ciągu ułamka sekundy ładuje ramki ale nic poza ramkami (to samo przez wifi) i tytułem strony "Archer C7" internet mimo to działał aczkolwiek dziś postanowiłem zrobić mu twardy reset no i właśnie problem nadal występuje jest identyczny, a dodatkowo teraz straciłem internet
próbowałem inne porty różne przeglądarki różne komputery ale bez skutku czy ktoś ma pomysł jak się z nim połączyć czy się po prostu zepsuł i tyle?
P.S tak pingowałem go i odpowiada chociaż wg mnie trochę wolno bo 2-3 ms mu to zajmuje a w normalnej sieci raczej powinno to być <1ms
![[Obrazek: szczerbaty.gif]](http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/szczerbaty.gif)
P.S tak pingowałem go i odpowiada chociaż wg mnie trochę wolno bo 2-3 ms mu to zajmuje a w normalnej sieci raczej powinno to być <1ms