23.10.2013, 21:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.10.2013, 22:50 przez CiahCiach.)
Odtwarczacz DVD/Bluray do ok. 100zł pod SCART
Hej, chciałbym zakupić odtwarzacz DVD lub Bluray (chodź to drugie pewnie nie istnieje
) pod SCART do starego kineskopowca firmy Sanyo. I tu pojawia się pytanie czy znacie lub posiadacie coś godnego polecenia? Telewizorek posiada tylko eurozłącze. Chciałbym przeznaczyć na to coś ok. 100zł i fajnie jakby odtwarzacz miał USB, DivX i obsługiwał jak najwięcej formatów ale oczywiście na cuda żadne nie liczę
Skłaniam się w kierunku sprzętu używanego jakiejś takiej "w miarę" firmy. Jeżeli będzie coś na prawdę godnego polecenia w wyższej cenie to jestem w stanie nieco dopłacić. A jak nie ma nic w tym przedziale cenowym co by mogło jakoś dać radę to czy zwykły no-name za 50zł spełni swoją funkcję czyli czy będzie odtwarzał mi jakieś filmiki z płyt albo najlepiej USB? Nie mam też nic przeciwko jakimś przejściówkom itp
Z góry dzięki za pomoc 
Po kolejnym researchu dostrzegłem, że istnieje coś takiego jak odtwarzacze multimedialne. Czy jest może takie urządzenie, wymagania wtedy to USB, obsługa napisów oraz SCART. Zna ktoś z Was coś takiego?

Po kolejnym researchu dostrzegłem, że istnieje coś takiego jak odtwarzacze multimedialne. Czy jest może takie urządzenie, wymagania wtedy to USB, obsługa napisów oraz SCART. Zna ktoś z Was coś takiego?