Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów

#1
Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów
Dzień dobry. Zaktualizowałem system Windows 7 (64-bit) do Windows 10 (64-bit) i od tego momentu pojawił się problem z wyświetlaniem części filmów w serwisie YouTube. Instalator Win10 uruchomiłem z poziomu działającego Win7 gdyby to miało jakieś znaczenie. Około połowę wszystkich filmów, które próbuję obejrzeć - nie działa. Słychać, że gra dźwięk lecz obraz nie jest wyświetlany (widzę tylko czarny prostokąt na stronie YouTube). Przeglądarka, z której korzystam, to Google Chrome w wersji x64, brak jakichkolwiek powiadomień i komunikatów o błędach. Sterownika do karty grafiki AMD jeszcze nie instalowałem, jest ten standardowy dostarczony z systemem. Na Windows 7 problemu tego nie doświadczyłem. Win10 aktualizowany do ostatniej wersji. Co może być przyczyną usterki ? Pozdrawiam.
 System operacyjny: windows_ten Przeglądarka: chrome
#2
RE: Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów
"Sterownika do karty grafiki AMD jeszcze nie instalowałem"

Skorzystaj z aplikacji aktualizujących sterowniki typu Snail Driver lub Driver Booster.
 System operacyjny: android Przeglądarka: chrome
#3
RE: Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów
Filmy, które nie chodzą na Chrome, wyświetlają się normalnie na MS Edge. Nie ma driverów do mojej karty AMD Radeon HD4850 dla Windows 10. Próbowałem wgrać te do Windows 8, ale instalacja wykryła niezgodność, zresztą to nie to.
 System operacyjny: windows_ten Przeglądarka: chrome
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Win10 edgarx 0 1361 02.09.2019, 08:40
Ostatni post: edgarx
  Ekran biosu wyświetla się 30 sekund. marhyl 1 2714 08.01.2019, 08:06
Ostatni post: Kurp55
  Win10 dysk D, pelny bez powodu NieSZCZESCIARZ 3 2892 05.01.2019, 00:43
Ostatni post: Pittakos

Skocz do:


Wybrane wątki (Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Windows 10 po instalacji nie widzi partycji D: Megawatt 8 18043 16.04.2018 22:24
Ostatni post: pen
  Sterowniki pod win 8.1 do ASUS X555QG Birdy 5 4067 16.04.2018 15:33
Ostatni post: ~Anonim
  Przepięcie dysku na inny komputer MrPablo 7 4550 16.04.2018 00:56
Ostatni post: Illidan
  Nie mogę odinstalować Origina xyz123211 1 3688 15.04.2018 15:41
Ostatni post: ~Anonim
  Win 10 - problem z rozruchem matrix462 3 4026 14.04.2018 20:45
Ostatni post: broda99
  Virtual Box blad krytyczny maszyny smarek1995 1 3586 13.04.2018 22:25
Ostatni post: ~Anonim
  Brak pulpitu patriot0420 2 3822 13.04.2018 17:41
Ostatni post: patriot0420
Ściana Czy chcesz zezwolić następującemu programowi na wprowadzenie..." - jak wyłączyć? DonOmar3 4 5924 13.04.2018 16:42
Ostatni post: DonOmar3
Ściana Zapytanie o odzysk dysku tomexsss1 3 3853 13.04.2018 11:28
Ostatni post: tomexsss1
  "Zamrożony" komputer Mogilny 4 3996 11.04.2018 20:56
Ostatni post: Mogilny
  Aktualizacja Windows 7 do Windows 10 Betime200 4 5928 11.04.2018 15:35
Ostatni post: ~Anonim
  Batchówka zmieniająca rejestr Windows panicagaming 1 3663 11.04.2018 10:40
Ostatni post: broda99
  komputer nie widzi windowsa 7 po usunięciu linuxa który był drugim systemem hvasswowhunter 12 2123 10.04.2018 21:33
Ostatni post: hvasswowhunter
  Problem ze skopiowaniem tekstu z pliku .pdf lucas7911 1 3945 10.04.2018 16:30
Ostatni post: ~Anonim
  Bootowanie przez uefi. usstrike 3 1536 10.04.2018 16:29
Ostatni post: ~Anonim