07.10.2010, 17:54
Problem po użyciu programu System Mechanic10
Wczoraj zainstalowałem ten program znalazł mi po głebokim skanowaniu 10 i problemów nacisnąłem aby wszystko naprawił i co trzeba usunąć pous€wał i dzisiał powłączeniu komputera zastałem dziwną sytuację i niewiem co zrobić.
1.programy instalują się prawidłowo lecz nie mogę ich uruchomić
2.Nie działa przegladarka I8 Microsoftu
3.Nie mogę za pomocą myszy przenosić żadnych folderów ani zmieniać miejsc ikon na pulpicie
4.Nie mogę odtwarzać żadnych plików muzycznych
5.Chciałem zrobić przywracanie systemu i też nie mogę
O dziwo sam program System Mechanic w żaden sposób nie da się uruchomić
Mam system windows XP Professional.Acha i jeszcze jedno przy uruchamianiu systemu na chwilkę ukazuje się niebieski ekran i wskazuje na jakiś błąd ale szybko zanika i nie mogę odczytać komunikatu bo óżniej system się uruchamia z tymi wszystkimi problemami.
Co ztym zrobić ? Co się zablokowało i jak to odblokować?
Jestem w szoku bo pierwszy raz w życiu się z takim czymś spotykam i nie wiem co z tym zrobić.Robiłem reinstalację programów i nic bo się nie dają uruchomić - szok - co mnie czeka - reinstalacja systemu - pomóżcie bo bez kilku programów nie moge pracować
1.programy instalują się prawidłowo lecz nie mogę ich uruchomić
2.Nie działa przegladarka I8 Microsoftu
3.Nie mogę za pomocą myszy przenosić żadnych folderów ani zmieniać miejsc ikon na pulpicie
4.Nie mogę odtwarzać żadnych plików muzycznych
5.Chciałem zrobić przywracanie systemu i też nie mogę
O dziwo sam program System Mechanic w żaden sposób nie da się uruchomić
Mam system windows XP Professional.Acha i jeszcze jedno przy uruchamianiu systemu na chwilkę ukazuje się niebieski ekran i wskazuje na jakiś błąd ale szybko zanika i nie mogę odczytać komunikatu bo óżniej system się uruchamia z tymi wszystkimi problemami.
Co ztym zrobić ? Co się zablokowało i jak to odblokować?
Jestem w szoku bo pierwszy raz w życiu się z takim czymś spotykam i nie wiem co z tym zrobić.Robiłem reinstalację programów i nic bo się nie dają uruchomić - szok - co mnie czeka - reinstalacja systemu - pomóżcie bo bez kilku programów nie moge pracować