~Anonim
Niezarejestrowany
27.12.2007, 16:08
Problem z dyskiem słychać że działa ale się nie urachamia
Otóż mam taki problem z dyskiem twardym słychać jak pracuje ale nie che działać nawet jak podepnę go do innego kompa to też nie działa tylko słychać że chodzi jak chciałem go sformatować to pojawił się napis że system nie widzi żadnych dysków twardych
mam tez problem z cd cały czas świecie się kontrolka ale chyba to wina taśmy bo czasem jak nią poruszam to odpali się albo pokazuje taki błąd: reboot and select proper boot device or insert boot media in select boot device
~Anonim
Niezarejestrowany
27.12.2007, 17:30
RE: Problem z dyskiem słychać że działa ale się nie urachamia
podaj pełną specyfikację swojego kompa
prawdopodobnie uszkodzony dysk (może tasma . lub kabelek jak masz SATA) co do napedu poszukaj o tym komunikacie w googlach, choć też może być coś uszkodzone- to też chyba jest powiązane z tym dyskiem poczytaj sobie
http://komputery.katalogi.pl/Reboot_and_...08645.html rave..... coś o tym pisze
~Anonim
Niezarejestrowany
27.12.2007, 18:56
~Anonim napisał(a):podaj pełną specyfikację swojego kompa
prawdopodobnie uszkodzony dysk (może tasma . lub kabelek jak masz SATA) co do napedu poszukaj o tym komunikacie w googlach, choć też może być coś uszkodzone- to też chyba jest powiązane z tym dyskiem poczytaj sobie http://komputery.katalogi.pl/Reboot_and_...08645.html rave..... coś o tym pisze
dysk jest dobry po poszedłem do kumpla i u niego go wykrywało może być to winna zasilacza np jest za mało mocy i dysk nie dostaje tyle ile trzeba?
~Anonim
Niezarejestrowany
27.12.2007, 19:44
taa nie podałęś nazy dysku anie mocy swojego zasilacza a chcesz odpowiedzi
podaj specyfikację kompa albo ,....... a z resztą jeszcze mi ostrzeżenie wstawią
~Anonim
Niezarejestrowany
27.12.2007, 20:37
procesor 1.3 duron
dysk : Fujitsu limited model mpf3204at
zasilacz : fsp forton 350 W
płyta główna : asrock k7s41
grafika radeon 7200pro
~Anonim
Niezarejestrowany
27.12.2007, 21:40