Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Problem z ładowaniem się stron internetowych.

#1
Problem z ładowaniem się stron internetowych.
Witam. Jestem po formacie i mam problem z ładowaniem się stron internetowych, w szczególności HTTPS. Ładują się bez końca; pisze ciągle "nawiązuje bezpieczne połączenie" i nic, w końcu wyskakuje że przekroczono czas oczekiwania. Czasami się po tym w końcu załaduje albo i nie, zależy od humorów tego... problemu. No właśnie, w czym może być problem? Nigdy wcześniej nie miałem takiego czegoś... Znowu mam robić format czy co... Próbowałem usunąć z menadżera urządzeń wszystko z pod zakładki karty sieciowej, potem uruchamiałem ponownie, instalowałem sterowniki... Nic.
 System operacyjny: android Przeglądarka: chrome
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Problem z ładowaniem się stron internetowych.)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z wolnym ładowaniem się modeli,textur.Nie wymagane pełne rozwiązanie! norbert0316 31 3641 05.06.2017, 20:22
Ostatni post: norbert0316
  Problem z ładowaniem. SmOkSs 3 852 10.08.2016, 11:46
Ostatni post: dziara1986
  laptop ASUS PRO5DIN T4300 2x2,1GHZ - problem z ładowaniem programów i działaniem limakz 0 606 11.11.2015, 21:16
Ostatni post: limakz

Skocz do:


Wybrane wątki (Problem z ładowaniem się stron internetowych.)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  komputer spowalnia co kilka minut Bazus2 3 773 10.08.2019 05:29
Ostatni post: Illidan
  Net FW 4 = BSoD win xp Nazgulowsky 1 683 07.08.2019 21:57
Ostatni post: paintedfireworks
  Brak sygnału na kablu hdmi Husiak 1 630 06.08.2019 21:38
Ostatni post: MonteCristo
  Nowy komp, freezy przy logowaniu. Orsson 4 816 06.08.2019 15:33
Ostatni post: MonteCristo
  Komputer nie chce się uruchomić Wikor 1 484 04.08.2019 21:33
Ostatni post: pieterman09
  mrugający ekran CRUTION 2 865 03.08.2019 17:32
Ostatni post: Squeazz
  Nagłe spadki fps xan10 5 717 03.08.2019 15:59
Ostatni post: wojownikhaha
  G.Skill ripjaws gwarancja producenta kaimep 1 592 03.08.2019 15:49
Ostatni post: pieterman09
  Po awarii zasilania komputer zaczął zacinać się chwilę po włączeniu. BartexVP 11 1437 03.08.2019 01:55
Ostatni post: BartexVP
  Blue screen + uszkodzony kosz (win 10) kileras1 8 827 02.08.2019 20:32
Ostatni post: Officer Crabtree
  Notorycznie wyskakujący komunikat "Nie rozpoznano urządzenia USB" Piotr1616 3 1188 31.07.2019 15:06
Ostatni post: DarekNak
  Wysoka temperatura cpu w Biosie deathmenxdd 10 1110 29.07.2019 12:26
Ostatni post: pieterman09
  Logi a display port/usb kileras1 3 603 29.07.2019 12:22
Ostatni post: kileras1
  zalany komputer - ekran vinett 10 1069 28.07.2019 22:46
Ostatni post: MonteCristo
  Inny dźwięk na ze słuchawek na tylnim wejściu. ledzik 1 542 27.07.2019 17:02
Ostatni post: muflon37