Liczba postów: 5
Liczba wątków: 4
03.01.2021, 11:24
Problem z uciążliwymi reklamami
Witam. Od dwóch dni mam problem z reklamami w każdej przeglądarce a także w aplikacjach wykorzystujących internet. Reklamy pojawiają się co chwile w nowych kartach lub oknach. .Oprócz tego typu reklam pojawiają się także reklamy po prawej stronie witryny internetowej, niekiedy tych reklam po prostu nie da się wyłączyć i często zasłaniają potrzebną część strony, na domiar złego owe reklamy pojawiają się także w aplikacjach takich jak np Origin. Przez te wszystkie reklamy odnotowałem takze widoczny spadek prędkości działania przeglądarek, strony otwierają się teraz w mozolnym tempie a aplikacje wykorzystujące internet często się wieszają.
mobdro kodi
Próbowałem już używac następującyh programów:
AdwCleaner
Malwarebytes Anti-Malware
Jednak nic to nie dało.
Bardzo prosze o pomoc.
Liczba postów: 4079
Liczba wątków: 58
03.01.2021, 13:05
RE: Problem z uciążliwymi reklamami
Przeskanuj system programem Rogue Killer w wersji portale i pokaż log, nie usuwaj jeszcze niczego.
https://sites.google.com/site/twierdzaci...gramowania
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
09.10.2021, 17:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2021, 19:56 przez admin.)
RE: Problem z uciążliwymi reklamami
(03.01.2021, 11:24)Rebeka napisał(a): Witam. Od dwóch dni mam problem z reklamami w każdej przeglądarce a także w aplikacjach wykorzystujących internet. Reklamy pojawiają się co chwile w nowych kartach lub oknach. .Oprócz tego typu reklam pojawiają się także reklamy po prawej stronie witryny internetowej, niekiedy tych reklam po prostu nie da się wyłączyć i często zasłaniają potrzebną część strony, na domiar złego owe reklamy pojawiają się także w aplikacjach takich jak np Origin. Przez te wszystkie reklamy odnotowałem takze widoczny spadek prędkości działania przeglądarek, strony otwierają się teraz w mozolnym tempie a aplikacje wykorzystujące internet często się wieszają.
mobdro kodi
Próbowałem już używac następującyh programów:
AdwCleaner
Malwarebytes Anti-Malware
Jednak nic to nie dało.
Bardzo prosze o pomoc.
Może włącz w przeglądarce adbloker?
admin: nie odkopuj starych wątków. To niezgodne z regulaminem.