Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Rysowanie figur w języku c

#1
Rysowanie figur w języku c
Mam pytanie czy istnieje inna możliwość rysowania figur w języku c niż napisanie biblioteki lub przerobienie biblioteki z c++?
 System operacyjny: windows_eight Przeglądarka: chrome
#2
RE: Rysowanie figur w języku c
Do rysowania czegokolwiek zwykle używa się jakiejś biblioteki. Możesz skorzystać np. z OpenGL (do obsługi wyświetlania możesz posłużyć się biblioteką GLUT, zamiast bawić się z WinAPI).
 System operacyjny: linux_ubuntu Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Rysowanie figur w języku c)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  System do programowania w języku asemblera Physicist 3 703 26.11.2021, 10:00
Ostatni post: Ajgor
  W jakim języku są pisane najnowsze gry? normals522 7 37300 11.02.2021, 10:38
Ostatni post: Ajgor
  [C# Problem] Rysowanie histogramu poziomego. Ayumi 4 10109 20.01.2017, 03:15
Ostatni post: Ayumi

Skocz do: