23.04.2015, 12:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.04.2015, 15:02 przez Rizm.
Powód edycji: Aktualizacja cen.
)
Sprzedam czesci - i5, 750ti, 256gb ssd, 520w seasonic i inne
Witam.
Mam na sprzedaz nastepujace czesci zakupione w grudniu 2014 w Anglii ze sklepow internetowych Amazon (tylko od oficjalnych sprzedawcow), Scan i Aria. Od tamtego czasu delikatnie uzytkowane do niewymagajacych zadan. Odbior osobisty bedzie mozliwy z Gdanska, lub transakcja przez Allegro. Posiadam rowniez pudelka i gwarancje dla zainteresowanych.
Lista czesci:
Procesor - i5 4460
Karta graficzna- Palit GTX 750 Ti StormX Dual 2gb
RAM - Crucial Ballistix Sport XT 2x4gb
Plyta glowna - AsRock H97M Pro4
Zasilacz - SeaSonic 520w Evo
Solid-state drive - Crucial MX100 256gb
Naped - Samsung SH-224DB/BEBE
Monitor - Benq 24" RL2455HM
Obudowa (uszkodzona - brak zaslonki zatoki cdrom) - Zalman T4
Ceny orientacyjne to -15% cen Techplanet lub innego sklepu internetowego, lecz jestem otwarty na negocjacje. Znizka przy zakupie kilku czesci. Zapraszam na PW.
Mam na sprzedaz nastepujace czesci zakupione w grudniu 2014 w Anglii ze sklepow internetowych Amazon (tylko od oficjalnych sprzedawcow), Scan i Aria. Od tamtego czasu delikatnie uzytkowane do niewymagajacych zadan. Odbior osobisty bedzie mozliwy z Gdanska, lub transakcja przez Allegro. Posiadam rowniez pudelka i gwarancje dla zainteresowanych.
Lista czesci:
Procesor - i5 4460
Karta graficzna- Palit GTX 750 Ti StormX Dual 2gb
RAM - Crucial Ballistix Sport XT 2x4gb
Plyta glowna - AsRock H97M Pro4
Zasilacz - SeaSonic 520w Evo
Solid-state drive - Crucial MX100 256gb
Naped - Samsung SH-224DB/BEBE
Monitor - Benq 24" RL2455HM
Obudowa (uszkodzona - brak zaslonki zatoki cdrom) - Zalman T4
Ceny orientacyjne to -15% cen Techplanet lub innego sklepu internetowego, lecz jestem otwarty na negocjacje. Znizka przy zakupie kilku czesci. Zapraszam na PW.