~Anonim
Niezarejestrowany
20.05.2019, 05:54
RE: Szukam lamp solarnych do oświetlenia schodów przed domem.
(19.05.2019, 18:50)~Anonim napisał(a): ..., bo nie widziałem tego w realu.
I chyba nie zobaczysz, bo teraz na miejscu hipermarketu "real" jest "Auchan" (przynajmniej u mnie)

.
Polecam jeszcze zobaczyć najnowszą ofertę "Netto".
Tam
w gazetce jest cała masa różnych lampek solarnych.
~Anonim
Niezarejestrowany
24.06.2019, 15:57
Kupiłem w OBI chyba te lampki
https://www.obi.pl/lampy-solarne/obi-ref.../p/2865665 sztuk sześć.
Sytuacja po instalacji tegoż oświetlenia i zapadnięciu zmroku prezentuje się w ten sposób
Liczba postów: 8965
Liczba wątków: 352
24.06.2019, 16:07
Ciekawe, czy przetrwają srogą ulewę.
kruki92 napisał(a):Witam , przychodzę tu do Państwa dość poirytowany oraz po prostu wkurzony problem polega na tym, że mam b dobry net upc kablówke centrum Warszawy żadna radiówa za 20 zł bo jest to 150 mb troche za niego płacę
~Anonim
Niezarejestrowany
24.06.2019, 16:13
Ogólnie rzecz biorąc, spasowanie elementów i jakość tworzywa z którego to jest zrobione jest wybitnie wręcz słaba, więc może być różnie

. Rozebrałem na szybko jedną lampkę i stwierdziłem, że woda która się do niej naleje, zaraz się wyleje gdzieś dołem, bo takie to wszystko lipne. Chyba więc nie będzie problemu.
No ale jak widać świeci, co dla mnie jest najważniejsze.
Liczba postów: 8965
Liczba wątków: 352
24.06.2019, 17:14
No IP44 to ochrona przed elementami powyżej 1mm oraz chlapaniem doy pod różnymi kątami. Ale takie nasze dobre ulewy raczej do chlapania się nie zaliczają.
kruki92 napisał(a):Witam , przychodzę tu do Państwa dość poirytowany oraz po prostu wkurzony problem polega na tym, że mam b dobry net upc kablówke centrum Warszawy żadna radiówa za 20 zł bo jest to 150 mb troche za niego płacę
~Anonim
Niezarejestrowany
27.06.2019, 10:16
(24.06.2019, 16:13)~Anonim napisał(a): Ogólnie rzecz biorąc, spasowanie elementów i jakość tworzywa z którego to jest zrobione jest wybitnie wręcz słaba, więc może być różnie
...
Zapewne dlatego, żeby więcej niż jeden sezon nie wytrzymały i żebyś po roku musiał kupować nowe.
W końcu - interes musi się kręcić

.