Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Videolab a Borlad Builder c++

#1
Videolab a Borlad Builder c++
Hej,

czy udało się kiedyś połączyć zestaw bibliotek Videolab i borland builder c++?

Mam przykładową aplikację stworzoną właśnie w builderze i są tam użyte komponenty z VL.

Problem w tym że była robiona na innym PC dlatego u siebie muszę to wszystko zgarnąć do kupy.

Jakieś pomyły?

Dzięki.

Pozdrawiam.
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
#2
RE: Videolab a Borlad Builder c++
Cześć, którą wersję C++Builder używasz? Darmowe komponenty można ściągnąć ze strony. Następnie otwierasz projekt odpowiadający wersji C++Builder, budujesz i potem klikasz prawym przyciskiem myszy w oknie Project Manager na nazwę projektu (powinna się kończyć frazą bpl) i wybierasz Install.
 System operacyjny: linux_ubuntu Przeglądarka: firefox
#3
RE: Videolab a Borlad Builder c++
(05.05.2015, 11:10)Szachista napisał(a): Cześć, którą wersję C++Builder używasz? Darmowe komponenty można ściągnąć ze strony. Następnie otwierasz projekt odpowiadający wersji C++Builder, budujesz i potem klikasz prawym przyciskiem myszy w oknie Project Manager na nazwę projektu (powinna się kończyć frazą bpl) i wybierasz Install.

Cześć,

dzięki za odpowiedź.

Właśnie z tym jest największy problem. Mitov supportuje C++ builder od firmy embarcadero.

Ja używam Borland Builder c++ w wersji 6.

Pozdrawiam.
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
#4
RE: Videolab a Borlad Builder c++
Te darmowe są w większości dostępne dla C++Builder 6 (CB6). Nie wiem, jakich dokładnie brakuje Ci komponentów.
 System operacyjny: linux_ubuntu Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Videolab a Borlad Builder c++)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ściana Prosta gra w Builder C++ Kiranek1 1 6696 31.05.2019, 15:20
Ostatni post: Szachista
  Chowanie zakładki TabSheet komponentu PageControl w C++ Builder. Trojan3000 4 7071 30.04.2015, 19:01
Ostatni post: Trojan3000
  Prośba o przykład przesyłania zmiennej pomiędzy formami [C++ Builder] Trojan3000 6 7693 07.03.2015, 16:58
Ostatni post: Szachista

Skocz do:


Wybrane wątki (Videolab a Borlad Builder c++)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Programowanie Batch (CMD) Informatyk2019 0 2038 11.12.2019 18:30
Ostatni post: Informatyk2019
  [JavaScript] Znajdowanie przedziału czasu rafal12999 0 926 10.12.2019 17:58
Ostatni post: rafal12999
  Przekazywanie wskaźnika przez referencję w Qt Trojan3000 3 9560 10.12.2019 13:16
Ostatni post: Ajgor
  Proszę o pomoc w uzupełnieniu ankiety dt. Zawodu Programisty MaleMonki 0 1400 17.11.2019 12:47
Ostatni post: MaleMonki
  Spring framework – jakie strony polecacie do nauki? olek23 5 4248 15.11.2019 15:57
Ostatni post: Alsenas
  Programowanie windy (problem) w C++ mysza2323 2 3022 06.11.2019 23:04
Ostatni post: mysza2323
  Programy w C ~Anonim 1 3412 22.10.2019 17:48
Ostatni post: Szachista
  Książki do nauki C# olek23 14 12367 17.10.2019 13:06
Ostatni post: Ajgor
  Wyświetlanie informacji z bazy danych na stronie www PitPlay 1 4583 16.09.2019 11:18
Ostatni post: Ajgor
  Błąd przy uruchamianiu programu w Java z wiersza poleceń Physicist 3 3022 30.08.2019 14:16
Ostatni post: Physicist
  Python z wiersza poleceń Physicist 15 14236 21.08.2019 20:14
Ostatni post: Physicist
  Transfer plików via FTP Visual Basic FireBytes 3 6099 15.08.2019 07:41
Ostatni post: Szachista
  Menu wysuwane z boku patryk67 1 5223 07.08.2019 12:43
Ostatni post: aht
  Visual Basic Excel l.całkowitą przedstawić w postaci szesnastkowej fugaz 4 7036 18.06.2019 21:36
Ostatni post: fugaz
  Nauka do Olimpiady Informatycznej? piotr0905 1 6764 08.06.2019 16:50
Ostatni post: wlisik