Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Videolab a Borlad Builder c++

#1
Videolab a Borlad Builder c++
Hej,

czy udało się kiedyś połączyć zestaw bibliotek Videolab i borland builder c++?

Mam przykładową aplikację stworzoną właśnie w builderze i są tam użyte komponenty z VL.

Problem w tym że była robiona na innym PC dlatego u siebie muszę to wszystko zgarnąć do kupy.

Jakieś pomyły?

Dzięki.

Pozdrawiam.
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
#2
RE: Videolab a Borlad Builder c++
Cześć, którą wersję C++Builder używasz? Darmowe komponenty można ściągnąć ze strony. Następnie otwierasz projekt odpowiadający wersji C++Builder, budujesz i potem klikasz prawym przyciskiem myszy w oknie Project Manager na nazwę projektu (powinna się kończyć frazą bpl) i wybierasz Install.
 System operacyjny: linux_ubuntu Przeglądarka: firefox
#3
RE: Videolab a Borlad Builder c++
(05.05.2015, 11:10)Szachista napisał(a): Cześć, którą wersję C++Builder używasz? Darmowe komponenty można ściągnąć ze strony. Następnie otwierasz projekt odpowiadający wersji C++Builder, budujesz i potem klikasz prawym przyciskiem myszy w oknie Project Manager na nazwę projektu (powinna się kończyć frazą bpl) i wybierasz Install.

Cześć,

dzięki za odpowiedź.

Właśnie z tym jest największy problem. Mitov supportuje C++ builder od firmy embarcadero.

Ja używam Borland Builder c++ w wersji 6.

Pozdrawiam.
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
#4
RE: Videolab a Borlad Builder c++
Te darmowe są w większości dostępne dla C++Builder 6 (CB6). Nie wiem, jakich dokładnie brakuje Ci komponentów.
 System operacyjny: linux_ubuntu Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Videolab a Borlad Builder c++)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ściana Prosta gra w Builder C++ Kiranek1 1 18327 31.05.2019, 15:20
Ostatni post: Szachista
  Chowanie zakładki TabSheet komponentu PageControl w C++ Builder. Trojan3000 4 10187 30.04.2015, 19:01
Ostatni post: Trojan3000
  Prośba o przykład przesyłania zmiennej pomiędzy formami [C++ Builder] Trojan3000 6 11038 07.03.2015, 16:58
Ostatni post: Szachista

Skocz do: