29.10.2018, 10:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2018, 10:49 przez Prz3m0_.)
Zakup niedrogiej myszy bezprzewodowej [do 150zł]
Cześć,
Obecnie mam mychę A4tech X-748K z której byłem bardzo zadowolony przez kilka ładnych lat. Niestety powoli się rozsypuje i trzeba kupić coś innego.
Ile pieniędzy mogę wydać na mysz: do ok. 150zł
Jaki typ myszy mnie interesuje - bezprzewodowa
Posiadana podkładka: A4tech X7-200MP
Aktualnie używana mysz: A4tech X-748K
Co chciałbym zmienić w myszy: w zasadzie nic. Niestety PPM i ŚPM czasem odmawia posłuszeństwa
Ile cm przejeżdżam myszką, aby wykonać pełny obrót - strzelam: ok. 15cm. Nigdy nie mierzyłem
Ile używam przycisków - w zasadzie wszystkie 7, choć najczęściej 5.
Z jakiej wartości DPI korzystam - 1000DPI
W jakie gry: BF4, World of Tanks, BF1 + czasem zabawa przy grafice (Photoshop/Illustrator)
Chwyt: palm grip
Czy chcę zmienić swój chwyt: nie
Ułożenie palców na myszce: 1+2+2
Wielkość dłoni: ok. 13.5cm
Zastanawiam się nad A4tech R70. Pytanie czy parametrami będzie podobna do mojej aktualnej X-748K? Nie potrzebuję rewolucji, tylko godnego następcy.
Wszelkie propozycje mile widziane!
Obecnie mam mychę A4tech X-748K z której byłem bardzo zadowolony przez kilka ładnych lat. Niestety powoli się rozsypuje i trzeba kupić coś innego.
Ile pieniędzy mogę wydać na mysz: do ok. 150zł
Jaki typ myszy mnie interesuje - bezprzewodowa
Posiadana podkładka: A4tech X7-200MP
Aktualnie używana mysz: A4tech X-748K
Co chciałbym zmienić w myszy: w zasadzie nic. Niestety PPM i ŚPM czasem odmawia posłuszeństwa
Ile cm przejeżdżam myszką, aby wykonać pełny obrót - strzelam: ok. 15cm. Nigdy nie mierzyłem

Ile używam przycisków - w zasadzie wszystkie 7, choć najczęściej 5.
Z jakiej wartości DPI korzystam - 1000DPI
W jakie gry: BF4, World of Tanks, BF1 + czasem zabawa przy grafice (Photoshop/Illustrator)
Chwyt: palm grip
Czy chcę zmienić swój chwyt: nie
Ułożenie palców na myszce: 1+2+2
Wielkość dłoni: ok. 13.5cm
Zastanawiam się nad A4tech R70. Pytanie czy parametrami będzie podobna do mojej aktualnej X-748K? Nie potrzebuję rewolucji, tylko godnego następcy.
Wszelkie propozycje mile widziane!