Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

(c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?

#11
RE: (c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?
tak, tylko nauczyciel kazał na korzystać z iostream a to co napisałeś to znam i to jest w conio.h
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#12
RE: (c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?
Ale samo iostream nie daje takich możliwości. Może jak podasz specyfikację programu będziemy mogli pomóc.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#13
RE: (c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?
Dzięki już sobie poradziłem.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#14
RE: (c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?
~Anonim napisał(a):Dzięki już sobie poradziłem.
Możesz napisać jak? Bo ja również chciałem się dowiedzieć jak to zrobić.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
#15
RE: (c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?
Moja gra wcale nie musi być grywalna, więc zrobiłem taką wersie snake, że gracza podaje dziesiec ruchów w przód i zatwierdza enterem, natomiast węzyk po enterze wykonuje te 10 ruchów. Może to nie jest klasyczny snake, ale też fajna przy mnim zabawa.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Użytkownicy forum szukali:
iostream rozpoznawanie klawiszac++ klawisze strzałekc++ obsługa strzałekc++ rozpoznawanie strzałekstrzałki zamieniły się z wsad co zrobic

Podobne wątki ((c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Bindowanie kilku klawiszy pod jeden - win7 wysysaczwoiec 6 4479 19.04.2014, 21:49
Ostatni post: wysysaczwoiec
  [C++] Symulacja klawiszy Ctrl+Alt+Del Eldar 3 3155 24.01.2014, 15:35
Ostatni post: Eldar
  C# Użytkownik posiada możliwość generowania własnego Testu kazik1899 1 2292 11.10.2013, 07:11
Ostatni post: msartin

Skocz do:


Wybrane wątki ((c++) czy w <iostream> jest jakaś możliwość odebrtania klawiszy strzałek?)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Klasa wewnętrzna w C++ Physicist 4 8432 23.03.2019 18:28
Ostatni post: Physicist
  Ruby on Rails - tutoriale luciussulla 0 7566 23.03.2019 16:49
Ostatni post: luciussulla
Big Grin Czy dostane sie technikum informatycznego klaudiusz20046 6 10884 21.03.2019 01:28
Ostatni post: UnableToSee
  [C#] Program do moderacji czatów gier wiktrom12 0 8014 07.03.2019 15:33
Ostatni post: wiktrom12
  Mój pierwszy projekt - Pomoc rafal12999 1 8478 07.02.2019 22:01
Ostatni post: Szachista
  pomoc projekt scilab piesel18 2 9894 04.02.2019 09:03
Ostatni post: piesel18
  Szkoła Informatyczna Zikinan 1 8779 02.02.2019 17:59
Ostatni post: wojownikhaha
  [Java] Strona z zadaniami do rozwiązania i odpowiedziami rafal12999 2 9525 27.01.2019 13:44
Ostatni post: rafal12999
  kompilacja biblioteki Agui - cmake jurek2 0 8823 10.01.2019 13:12
Ostatni post: jurek2
  Zamiana całego zestawu znaków wg przyporządkowania BarHorab 5 9530 19.12.2018 16:45
Ostatni post: Szachista
  Sumowanie licz excel - problem OxyGenE 2 12180 19.12.2018 16:29
Ostatni post: Szachista
  Jaki kod pod pewne zdarzenia visualbasic 2010 aktywny27 4 9980 07.11.2018 13:41
Ostatni post: Ajgor
Scared Ipad Pro programowanie? NissmoOne 4 11117 06.10.2018 12:22
Ostatni post: NissmoOne
  C# pierwsza pusta komórka Excel DonCorleone 0 10036 21.09.2018 16:58
Ostatni post: DonCorleone
  .bat nie kompresuje plików GIENTY 3 10544 06.09.2018 07:20
Ostatni post: broda99