~Anonim
Niezarejestrowany
16.08.2006, 13:17
filmy odtwarzają sie w zwolnionym tempie
siema wszystkie filmy jakie odtwarzam lecą jak w zwolnionym tempie, narazie instalowalam divxa, ffdshow i xpcodec pack wszystko odinstalowalam i nie wiem juz jakie kodeki mam sciagnac. POMOCY !!!
Liczba postów: 2387
Liczba wątków: 40
16.08.2006, 13:48
RE: filmy odtwarzają sie w zwolnionym tempie
Zasadniczo polecam te :
http://nowe.pl/modules/mydownloads/singl...mp;lid=141
Ale to że lecą w zwolnionym tempie może zależeć też od kompa, ilości RAM... Czy z wszystkimi filmami jest taki problem?
~Anonim
Niezarejestrowany
16.08.2006, 20:00
A moze ktos grzebal w ustawieniach programu!
Choc bardziej jest prawdopodobne ze kompa masz slabego(tzn. procesor)
~Anonim
Niezarejestrowany
16.08.2006, 22:08
no ale jak to mozliwe ze wczesniej zanim odinstalowalam wszystkie kodeki filmy chodzily plynnie?? a dopiero teraz jak zaczelam instalowac (narazie mam tylko divxa) i jeden film chodzi mi normalnie ale juz drugi w zwolnionym tempie. przy procesorze pentium II 350 i 128 ram'u chyba filmy nie powinny chodzic zwolnione a przeciez wczesniej wszystko bylo ok. dzieki z gory za pomoc!!
17.08.2006, 10:06
No to odinstaluj wszystkie kodeki i zainstaluj te z linka wyżej. Napisz czy jest lepiej.
~Anonim
Niezarejestrowany
17.08.2006, 10:24

mam ten sam problem... wiesz dlaczego tak jest ?? bo mamy kompa do d.... do wymiany
nie instaluj zbednych programów i gier na C: i zainstaluj Pakiet kodeków to może nie bedzie przerywać... ja zanim nie maiłem neo tak robiłem ale teraz mi tak ta neostrada zawala kompa i inne programy żę nawet nie probuje ogladac filmów na kompie tylko na odtwarzaczu DVD
17.08.2006, 10:40
U majri wczesniej było wszystko OK, więc to niekoniecznie sprawa słabego kompa.
Nowak, radzę nie korzystać ze strefy neostrady, wywalić na pysk i łaczyć się auto connectem, przynajmniej nie zamula.
~Anonim
Niezarejestrowany
18.08.2006, 20:42
Możliwe ,że masz jakiś błąd albo w programie albo w windowsie. Jak miałem taki problem to po zrobieniu formata filmy chodziły mi płynnie. Więc jeśli nie posiadasz dużo ważnych danych na dysku to radze formacik.