Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych

#1
po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych
Jesli juz istnieje taki temat to przepraszam. Witam. Mam dziwny problem. Zainstalowalem sterowniki ATI Catalyst i teraz nie moge stworzyc polskich znakow diaktrycznych. Sprawdzalem w ustawieniach jezyka i jest oki. Co zrobic, aby moc znow pisac w jezyku polskim? Prosze o pomoc.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
#2
RE: po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych
No to jest jak najbardziej logiczne, otwórz Catalyst control center i wejdź w hotkeys odznacz Enable, poza tym wejdź w hotkeys menager i tam na liście masz skórt zapewne C + alt ( to własnie daje "ci" przede wszystkim) więc odznacz ale to pewnei jeszcze nie pomoze to wyłącz z autostartu start ccc - ati technologies - ati.ace... itd następnie uruchom komputer, powinno pomóc ;-))

Tak już jest z radeonem przez ich sterowniki mnie radeon od siebie odpycha..
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
#3
RE: po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych
Atacf87 - którą wersję Catalystów zainstalowałeś? I którą wersję Catalyst Control Center zainstalowałeś (o ile w ogóle zainstalowałeś to).
(25.11.2008, 12:00)buzek napisał(a): Tak już jest z radeonem przez ich sterowniki mnie radeon od siebie odpycha..
Prawdziwy powód, żeby odrzucać wydajniejsze karty Język
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
#4
RE: po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych
(25.11.2008, 12:03)~Anonim napisał(a): Atacf87 - którą wersję Catalystów zainstalowałeś? I którą wersję Catalyst Control Center zainstalowałeś (o ile w ogóle zainstalowałeś to).
(25.11.2008, 12:00)buzek napisał(a): Tak już jest z radeonem przez ich sterowniki mnie radeon od siebie odpycha..
Prawdziwy powód, żeby odrzucać wydajniejsze karty Język

Duży uśmiech

Do autora: cofnij się dwie lub trzy strony do tyłu i poszukaj. Bo jakieś dwa dni temu odpisywałem na taki sam temat, bodajże użytkownika voyteck89.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#5
RE: po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych
oki już wszystko działa, dzienx Buzek, Pozdro. Temat zamknięty!
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#6
RE: po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych
(25.11.2008, 13:04)acf87 napisał(a): oki już wszystko działa, dzienx Buzek, Pozdro. Temat zamknięty!

Nie ma sprawy, cieszę się że pomogłem Oczko

~Anonim napisał(a):Prawdziwy powód, żeby odrzucać wydajniejsze karty Język

Powód dobry jak każdy inny Diabelek
 System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: opera
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Użytkownicy forum szukali:
ati brak polskich znakówati catalyst polskie fontyati polskie znakicatalist polskie fontycatalyst brak polskich znaków

Podobne wątki (po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  mam płytę 3 2016, ale nie mam czasopisma, gdzie znajde kod do programu bolo6 3 4182 11.06.2017, 17:11
Ostatni post: ~Anonim
  CCC.exe (Catalyst Control Center) zabiera całe zasoby procesora EasyPeasy_ 2 5615 03.09.2016, 19:39
Ostatni post: kamel16
  Samoczynna zmiana rozdzielczości podczas uruchamiania, oraz problem z amd catalyst Pabloxxxx 0 1093 23.08.2015, 19:59
Ostatni post: Pabloxxxx

Skocz do:


Wybrane wątki (po instalacji ATI Catalyst nie mam znakow diaktrycznych)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Cmd nie widzi drugiej partycji z dysku HDD,brak możliwości konwersji na "GTP" NickK2 2 3787 22.08.2018 09:30
Ostatni post: marcin82
  Instalator WhiteClick slawus1998 0 3290 21.08.2018 18:06
Ostatni post: slawus1998
  Problem z instalacją windows server 2008 r2 NickK2 3 3745 21.08.2018 13:04
Ostatni post: NickK2
  Instalacja Chrome na VPS Lavender 1 3470 21.08.2018 09:31
Ostatni post: koneton
  win7 64x czy win10 pro 64x adam1388 1 3601 21.08.2018 05:49
Ostatni post: Michu_PL
  Program do formatowania partycji/dysków z USB mt17 2 4777 20.08.2018 14:43
Ostatni post: Fix00ser
  Problem z realtekiem EzoxPL 0 3159 19.08.2018 15:38
Ostatni post: EzoxPL
  Personalizacja Win 10 krh 0 3181 19.08.2018 12:39
Ostatni post: krh
  masowa zmiana wartości w nazwie plików moninml 2 3575 17.08.2018 13:05
Ostatni post: panaho
Question Wyłączenie usług w Windows 10 Sound93 6 9644 15.08.2018 19:35
Ostatni post: Sound93
  - Lenovo laptop automatyczne wyłączanie reset c00002e3 c000021a . smb cve xliliana1991 2 3520 15.08.2018 11:36
Ostatni post: xliliana1991
  Migające CMD pokazujące się co parenaście minut Verges 1 3524 13.08.2018 17:31
Ostatni post: broda99
  Windows 7 długo się uruchamia apap 8 1309 12.08.2018 22:24
Ostatni post: apap
Cry "Brak odpowiedzi" Problem z Windows 10 ralphiee 0 3728 12.08.2018 17:50
Ostatni post: ralphiee
  Brak wifi po instalacji Windows 7 ,Lenovo g50-30 Jajus2800 1 3574 12.08.2018 10:46
Ostatni post: Armo