Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?

#1
Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?
Siemka mam do was pytanie:
Mam 3 dyski w kompie jeden na IDE 200GB, drugi SATA2 320GB i ostatni WD Caviar Green 500GB i w tym 200GB jak wchodzę do zakładki "Health" to wszystkie atrybuty mi pokazuje a nastomiast jak na tych 2ch dyskach SATA2 wchodzę do zakładki "Health" to nic tam nie ma:kwasny: Zniesmaczony jest jakiś sposób żeby w tych 2ch dyskach pokazywało te atrybuty?.
Czekam na wasze odpOczko.
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
#2
RE: Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?
Masz włączoną funkcje "Smart" w biosie?
Boję się
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#3
RE: Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?
Sterowniki do SATA zainstalowane/zaktualizowane?
i5-6500+Spartan 3 LT/GTX 1060 6GB/Z170A PC MATE/2x8GB 2933MHz
SSD 128GB/SSHD 1TB/500W/SB X-Fi/S24D330/Win 10
ThinkPad X201
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#4
RE: Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?
Czy masz najnowszą wersję HDTUNE ?
Masz pytanie albo problem z komputerem, internetem i nie dostałeś odpowiedzi ? Daj znać na GG:4625367, zajmę się Twoim problemem. Jeśli będzie skomplikowany to możemy się umówić na zdalną albo osobistą naprawę płatną.
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
#5
RE: Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?
Nie nie mam sterów ale zainstalowałem i wszystko już pokazuje Wesoły dzięki za pomoc Armo Wesoły.
Temat do zamknięcia.
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Question Okno Właściwości nie pokazuje się Acseq 0 2347 07.03.2016, 10:59
Ostatni post: Acseq
  Po zsumowaniu procesów zużycie ramu jest mniejsze niż pokazuje to menedżer zadań Od Dziś Nie Piję 4 2694 30.08.2015, 11:40
Ostatni post: Kurp55
  Nowoczesny poradnik do Cheat Engine który pokazuje jak korzystać z "Pointer Scanner" dorion300 0 2761 18.08.2015, 19:31
Ostatni post: dorion300

Skocz do:


Wybrane wątki (Czemu HD Tune nie pokazuje mi atrybutów w zakładce health?)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gry na Lubuntu LuX_429 3 2414 17.02.2019 10:49
Ostatni post: Armo
  winamp pomocy!!!!! daniooo77 5 2739 16.02.2019 22:45
Ostatni post: Illidan
  Windows 7 nie wykrywa sieci. komino34 2 2483 14.02.2019 23:31
Ostatni post: komino34
  Sterowniki do ACER rs880m05 ajjaja 3 2672 12.02.2019 22:41
Ostatni post: Armo
  Format komputera(pomocy) jesion1337 5 2700 12.02.2019 00:32
Ostatni post: Officer Crabtree
  Program do odzyskiwania plików po formacie. mt17 1 2790 11.02.2019 20:06
Ostatni post: Mały Miki
  Opera i konto rebrov 0 2267 11.02.2019 13:18
Ostatni post: rebrov
  Kontrola rodzicielska Whizzer 2 2443 10.02.2019 22:00
Ostatni post: Armo
  Samoczynny reset ustawień po zawieszeniu W10 walek7 1 757 10.02.2019 04:57
Ostatni post: stens
  Wykaz plików greg8403 1 2380 10.02.2019 01:46
Ostatni post: Fix00ser
  Odzyskanie danych po kilku miesiącach Tazz 3 2753 08.02.2019 23:31
Ostatni post: Fix00ser
Cry Steam minimalizuję grę Tech PC 0 2224 08.02.2019 23:14
Ostatni post: Tech PC
  Instrukcja spod 0x00aef9c6 odwołuje się do pamięci pod adresem 0x000000000 RiseOne 1 2695 07.02.2019 22:15
Ostatni post: Juntao
  Pinnacle Studio 18 przyspieszony obraz z Actiona HobbiStycznie 0 2248 06.02.2019 16:14
Ostatni post: HobbiStycznie
  Podłączenie zewnętrznego ekranu dotykowego do laptopa, niezależnie? Nebeb 4 2678 06.02.2019 12:39
Ostatni post: Illidan