Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Videolab a Borlad Builder c++

#2
RE: Videolab a Borlad Builder c++
Cześć, którą wersję C++Builder używasz? Darmowe komponenty można ściągnąć ze strony. Następnie otwierasz projekt odpowiadający wersji C++Builder, budujesz i potem klikasz prawym przyciskiem myszy w oknie Project Manager na nazwę projektu (powinna się kończyć frazą bpl) i wybierasz Install.
 System operacyjny: linux_ubuntu Przeglądarka: firefox
 Reklamy Google
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Wiadomości w tym wątku (Videolab a Borlad Builder c++)
Videolab a Borlad Builder c++ - Alphi - 04.05.2015, 22:20
RE: Videolab a Borlad Builder c++ - Szachista - 05.05.2015, 11:10


Podobne wątki (Videolab a Borlad Builder c++)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ściana Prosta gra w Builder C++ Kiranek1 1 18864 31.05.2019, 15:20
Ostatni post: Szachista
  Chowanie zakładki TabSheet komponentu PageControl w C++ Builder. Trojan3000 4 10459 30.04.2015, 19:01
Ostatni post: Trojan3000
  Prośba o przykład przesyłania zmiennej pomiędzy formami [C++ Builder] Trojan3000 6 11361 07.03.2015, 16:58
Ostatni post: Szachista

Skocz do: