Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

C++ czy da się przez szablon funkcji przesłać obiekt klasy i go policzyć

#2
RE: C++ czy da się przez szablon funkcji przesłąc obiekt klasy i go policzyć
Trzeba jawnie podać typ (skoro nie jest domniemany):
Kod:
funkcjaprogramu<klasa>(obiekt, 10);
 System operacyjny: linux_ubuntu Przeglądarka: firefox
 Reklamy Google
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Wiadomości w tym wątku (C++ czy da się przez szablon funkcji przesłać obiekt klasy i go policzyć)
RE: C++ czy da się przez szablon funkcji przesłąc obiekt klasy i go policzyć - Szachista - 02.06.2015, 10:27


Podobne wątki (C++ czy da się przez szablon funkcji przesłać obiekt klasy i go policzyć)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wykres Funkcji w Javie wanhelsing 4 14493 17.02.2018, 22:27
Ostatni post: wanhelsing
  VisualBasic - tablicowanie wartości funkcji . samanta19 2 10661 20.01.2017, 01:01
Ostatni post: samanta19
  [Java] ConflictingBeanDefinitionException - dwie klasy o tej samej nazwie Mordrak 4 10185 12.10.2016, 21:24
Ostatni post: Mordrak

Skocz do: