04.03.2010, 16:29
RE: Modern Warfare 2 - wątek główny
(04.03.2010, 14:11)VeL napisał(a): Ale grając priva możesz wyłączyć atuty i serie. Liga clanbase jest dość popularna wśród klanów CoD MW2 w Polsce. Są tam sztywne zasady, jest specjalny antycheat (UAC). Ale cóż. Uparliście się, ze CoD MW2 to sh1t i zdania nie zmienicie choćby nie wiem co. Może odstaje od swoich poprzedników, ale to nei znaczy ze jest zły. Ja podchodze do niego obiektywnie. Nigdy nie grałem w CoD na MP i żadko kiedy miałem do czynienia z CoDem i teraz mi się podoba. LVLowanie aż takie złe? Z m4 można od początku biegać, z ump i intevention też. USP jako zapasowa bardzo dobrze sobie radzi. Więc taki 7 lvlowiec spokojnie może zamieszać. Kit, że nie ma super serii, emblematów i tytułów. Dobremu graczowi perki nie są potrzebne.
Mówisz, że nie wiesz co to AoS. Otóż jest to jeden z klanów grających w lidze ClanBase. Mają mocny skład. Ale co ja Ci tłumaczę... Przecież i tak według Ciebie w CoD MW2 klany nie mają racji bytu. Ventrilo, mecz prywatny, UAC i gramy versusa.
Chłopie, wiem co to jest ClanBase, gram w tej lidze już ponad 2 lata

Co do klanu 'AoS' - Fajnie że grają w CB, przejrzałem 2 strony laddera a więc 80 pierwszych klanów i takowego nie znalazłem (być może pominąłem). A jako że 80 klan miał ledwo powyżej 1000pts to nie chciało mi się dalej patrzeć jakie 'mocne' składy tam grają

(04.03.2010, 14:11)VeL napisał(a): Skoro tak krytykujecie tą grę to nie wchodźcie do tego wątku, zostawcie go w spokoju i załóżcie swój "CoD MW2 to sh1t graj w CoD2 lub CoD4, a CoD MW2 zostaw dla dzieci nieumiejących grać i dla tych którzy uwielbiają sprayować, chwalić się lvlami, tytułami, emblematami i innymi bezsensownymi rzeczami."
Ale czekaj, czekaj. Czy ten wątek nazywa się "MW2 jest super, zachwalajmy je" ? Oj chyba jest to wątek główny i można w nim wyrażać opinie zarówno pozytywne jak i negatywne
(04.03.2010, 14:11)VeL napisał(a): Proszę bardzo. Wyrażajcie swoje opinie. Macie do tego pełne prawo, jednak zrozumcie, że nie każdy je podziela.
I to samo w drugą stronę działa, wiesz?