22.03.2010, 19:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.03.2010, 19:37 przez Ave.)
RE: Seria Call of Duty - wątek główny
(22.03.2010, 19:27)~Anonim napisał(a):Ta ? Podaj przykład(22.03.2010, 19:24)Ave napisał(a): To moja prywatna opinia, bo w COD gram od ładnych kilku lat...I nigdy nie trafiłem na żaden dźwięk, który miał by w sobie znamiona "przestrzenności" - zero echa, zero pogłosu...
Hmm ja jakoś natrafiłem

BF: BC2 - mimo że nigdy nie grałem w tę serię, już teraz wydaje się lepszą sztrzelanką od COD: MW2. Nie powiem, single w MW2 był całkiem przyzwoity, ale krótki i cholernie łatwy...Kolejna z odsłon COD (wyłączając COD2 i MW), która po przejściu singla poleciała na półę. Dobre gry to takie, w któreych single po przejściu na medium, sprawia że chcesz grać na veteran przez kolejnych kilka dni ^^ A COD: WM2 zajął mi jakieś 5-6h grania...A same dźwięki, to zrzynka z MW...Praktycznie wszystkie dźwięki to crtl+c, crtl+v z MW. Grając w MW2 miałem deja vu ^^ Te wszystkie dźwięki łączności "z bazą" wypowiada ten sam nieśmiertelny gościu...Trochę lipnie. Do tego dźwięki wystrzałów broni nic się nie zmieniły ! Nic a nic. Jak ktoś jest już ograny w MW (głównie online), to single player w MW2 z tymi samymi odgłosami wydaje się kolejną rolką szarego papieru toaletowego. Mnnie nie rzuca na kolana taka taktyka - MW i COD 2 były super. I zresztą dalej są...Ale BC2 ma kilka znacznie lepszych elementów gry dzięki którm gra już teraz wydaje mi się lepsza od COD'a MW2, a grywalnośc pewnie to potwierdzi.