29.07.2010, 17:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2010, 17:37 przez Ave.)
RE: Seria Call of Duty - wątek główny
Moją najlepszą strzelanką od dawna był COD 2 i nawet gdy pojawił się MW, to dopiero po ponad pół roku przesiadłem się na niego, bo zwyczajnie nie jarał mnie ten klimat. Przesiadłem się i mimo że gra nie urywa jaj, to ma ona system walki rozwinięty bardziej niż COD 2, co mnie do niego przyciągnęło. Tyle że z czasem trafiłem na idiotów i bandy lamerów biegających z GL i RPG, walącymi z nich na spawn przeciwnika i zrobiło mi się tej gry żal
Wciąż jest to jedna z moich ulubionych gier, ale COD 2 był pod tym względem znacznie lepszy. Żeby grać w MW trzeba pograć na wielu serverach, a tylko praktycznie 5-10 będzie nadawać się do ulubionych. Ja na MW mam taką listę i tylko na tych serverach gram.
MW2 przebiło wszystko - ilość lam z GL i RPG i innymi wyrzutniami które nie służą do walenia nimi w spawn przeciwnika jest porażająca
Ta gra jest do *****...SP był ekstra, choć krótki. MP ma swoje uroki, ale IW 70% gry zwyczajnie zbabrało...Gram, bo jestem po formacie, nie mam jeszcze zainstalowanego MW ani COD 2 - oczywiście mam pudełka, ale płyty walają się gdzie indziej ^^ Pozostaje mi MW2, którego z każdą przegraną godziną online coraz bardziej nienawidzę ^^

MW2 przebiło wszystko - ilość lam z GL i RPG i innymi wyrzutniami które nie służą do walenia nimi w spawn przeciwnika jest porażająca