03.11.2010, 07:30
RE: Seria Call of Duty - wątek główny
(03.11.2010, 00:58)m4rit napisał(a): Ostatnio 90% pcw i cb odbywa się na mapach toujane/burgundyCo według mnie jest denne
A jak ktoś wyskakuje z inną mapką np. Carentan, Caen, Leningrad, Beltot czy Rostov to Cię wyśmiewają i mówią że na takim g nie będą grać
Czyli wykształciło się takie coś jak ja to nazywam 2 map hero (tudzież 1 map hero = toujane only), grają tylko te a innych już nie
Mój kumpel kiedyś właśnie miał iść na jakiegoś spara, ale z racji tego, że to był all weapon, a on lubi only rifle+snipe to wyszedł, a później odszedł z klanu

(03.11.2010, 01:16)~Anonim napisał(a): No jak dla mnie a więc gracza który zaczynał od CoD4 to faktycznie toujane jest jedyną sensowną mapą do postrzelaniaJedyna na której nie muszę znać spotów i nadów a mogę nawiązać walkę
Burgundy wydaje mi się po prostu lipna...ogólnie CoD2 jako gra drużynowa średnio mi się podoba, powolna, i prawie sami kamperzy którzy się na mnie drą kiedy ich wyraszuje będąc w defie ; d Wolę zdecydowanie dynamikę CoD4 na pięciu grywalnych mapach : D
No ja mam dokładnie tak samo

Co do map to Toujane mi się bardzo podobała, moja ulubiona to aktualnie Carentan, St.Mere Eglise, Burgundy i Matmata były jeszcze ok. : ) Jedynie Stalingrad i Leningrad mi się nie podobał ; )
Co do map w CoD 4 to najbardziej mi się podoba mapa Crash, ale tylko na SnD