11.11.2010, 19:55
RE: Seria Call of Duty - wątek główny
Ja w końcu znalazłem rozwiązanie... FORMAT panowie. Zrobiłem i pomogło. Reinstalacja gry i co? ŚMIGA. A na dodatek zero lagów. Nawet w rozdziałce HD + detale na "extra" w multi tylko minimalne przycięcia co paręnaście sekund.Natomiast w Singlu cicho sza. Na oko z 25-30FPS. Jeżeli przy instalacji daliście opcję żeby umieściło Wam ikony na pulpicie a ich nie ma to macie to co ja, a raczej mieliście - czyli pomoże tylko format (bo co do patcha to nie sprawdzałem bo go nie ma). Jeżeli macie ikonki na pulpicie tylko takie z białym obrazkiem (takie kiedy windows nie rozpoznaje pliku) to znaczy że wszystko gra. Nie wiem czy to reguła, ale jak na razie potwierdziło się u mnie i u kumpla. Podpowiem że jeżeli macie sterowniki do kart z serii HD 4*** to zainstalujcie wersję 42MB 10-10 czyli najnowsze. Bo nie wiem czy przypadkiem nie było to niedziałanie spowodowane ich za starą wersją 10-9.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
![[Obrazek: 2_1228912020.gif]](http://www.knightsofoldrzodkiewkaz.pun.pl/_fora/knightsofoldrzodkiewkaz/gallery/2_1228912020.gif)